EXPAT DIENSTEN

Procedure
Short Stay
Corporate Services
All About The Hague
The Golden Key

WAAROM U VOOR ONS ZOU MOETEN KIEZEN?

Expat verhuur binnen 24 uur

Expat verhuur binnen 24 uur

Klantgerichte verhuurmakelaar

Klantgerichte verhuurmakelaar

Netwerk van internationale instituten

Netwerk van internationale instituten

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Persoonlijk & zorgeloos advies

Persoonlijk & zorgeloos advies.

Procedure

U kunt volledig op ons rekenen

Wilt u voor een beperkte periode of permanent in Den Haag komen wonen? Bij uw huisvesting in Den Haag is ons makelaarskantoor u graag behulpzaam. Voor alle ondersteuning bij het vinden van geschikte woonruimte kunt u bouwen op onze goodwill en expertise als woning experts in de regio Den Haag.

Met ruim 23 jaar ervaring op de regionale woningmarkt en goede referenties zijn we in staat om al uw vragen over koop en huurwoningen te beantwoorden. Uw woonwensen nemen we daarbij als uitgangspunt. De procedure van The Real Estate Company is altijd deskundig en uiterst vriendelijk.

Optimale service met legio mogelijkheden

Ons makelaarskantoor richt zich op een optimale service en vindt goede persoonlijk contacten daarbij belangrijk. Als verhuurmakelaar verdiepen we ons in uw voorkeuren voor woningen en koppelen die aan onze actuele kennis van de markt voor woonruimte in Den Haag.

Bij onze gezamenlijke zoektocht naar de voor u ideale huurwoning in Den Haag, komen vanzelfsprekend de nodige vragen aan de orde. Heeft u belangstelling voor korte of lange termijn huurwoningen in Den Haag? Voor zowel short term als long term rentals kunnen we u in Den Haag legio mogelijkheden bieden.

Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Uw woonwensen zijn belangrijk voor ons

Wilt u graag in een specifieke wijk van Den Haag wonen en heeft u voorkeur voor het huren van een bepaald type woning? De mogelijkheden voor het huren van woonruimte in Den Haag omvat uiteraard diverse typen woningen. Hierbij kunt u denken aan 1 of 2 kamer appartementen, studio’s en gezinswoningen.

Wilt u gemeubileerde woonruimte huren in Den Haag of heeft u belangstelling voor een gestoffeerde woning? Bij The Real Estate Company zijn uw woonwensen belangrijk en we bieden u dan ook altijd passende opties. Wist u dat ook grachten appartementen in het centrum van Den Haag bij ons makelaarskantoor tot de mogelijkheden behoren?

Persoonlijke begeleiding

U bent voor het huren van woonruimte in Den Haag welkom bij ons makelaarskantoor. We helpen u graag bij het zoeken en selecteren van geschikte en betaalbare woningen. Ook bij de bezichtiging van woningen in Den Haag kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding.

Is onze gezamenlijke zoektocht naar woonruimte in Den Haag geslaagd? De dienstverlening van ons makelaarskantoor blijft vanzelfsprekend tijdens uw gehele huurperiode van kracht. Voor optimale service bij alle facetten van uw huisvesting in Den Haag kunt u bouwen op The Real Estate Company.

Short Stay

Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting

Heeft u op korte termijn behoefte aan een woning voor short term rental in Den Haag? Ons makelaarskantoor in Den Haag biedt expats ruime mogelijkheden voor het huren van short stay woonruimte.

Ons grote aanbod woningen voor expats is geselecteerd op kwaliteit, inrichting en faciliteiten waarbij beschikbaarheid per direct een pre is.

Onze turn key expat woningen kunt u op short notice, zelfs binnen 24 uur, betrekken. Met ons woningaanbod in de regio Den Haag bieden we u een ruime keuze voor een korte verblijfsduur(short stay) als wel een langere huurperiode(long term). Short stay huurmogelijkheden en flexibiliteit zijn bij ons aanbod van woningen voor expats in Den Haag standaard.

Turn Key woningen Den Haag

De ervaring leert ons dat expats in de regio Zuid-Holland regelmatig behoefte hebben aan woonruimte voor een korte periode. Bij de keuze tussen verblijf in een hotel en een turn key woning wordt vaak toch gekozen voor een echt huis. Het huren van een woning voor short term rentals is daarbij in de regel ook veel voordeliger dan een dure hotelkamer.

Ons woningaanbod voor short stay in Den Haag is bijzonder gevarieerd en verspreid over diverse wijken. Dit biedt een prettige bijkomstigheid. Door de ruime keuze van locaties bij ons huuraanbod wordt namelijk de reistijd van de expat, van en naar het werk, vaak aanzienlijk verkort.

Short Stay woningen

Short term rentals Den Haag

Een volledig ingerichte woning met een prettige huiselijke atmosfeer, alle faciliteiten en volop privacy biedt aan een expat een duidelijke meerwaarde. Bij het huren van een woonruimte voor short stay via ons makelaarskantoor in Den Haag mag u bovendien rekenen op een persoonlijke en uiterst vriendelijke begeleiding.

Heeft u woonruimte nodig voor meerdere werknemers of zakelijke relaties van uw bedrijf of organisatie? Door onze ruime keuze aan short stay woningen in de regio Den Haag is het ook mogelijk om meerdere (collega) expats gezamenlijk in één woning te laten verblijven. Hierdoor bespaart u aanzienlijk aan huisvestingskosten terwijl deze short stay woningen uiterst comfortabel zijn.

Short stay woningen per direct beschikbaar

Onze short stay woningen zijn turnkey en in Den Haag en omliggende gemeenten vrijwel per direct beschikbaar. The Real Estate Company in Den Haag is een erkende verhuurmakelaar met ruim 23 jaar ervaring. Ons makelaarskantoor heeft als specialisatie het verhuren van woningen aan expats.

Wilt u informatie over huurprijzen, locaties of mogelijkheden voor een short stay woning in Den Haag? Neem dan nu contact met ons op. Onze medewerking bij het vinden van een short term rental appartement, studio of gezinswoning op turnkey basis in Den Haag is altijd optimaal.

Corporate Services

Uw medewerkers zijn bij ons in goede handen

Bent u bedrijfsmatig geïnteresseerd in woonruimte voor expats? Het verzorgen van huisvesting voor expats in Den Haag is voor ons makelaarskantoor dagelijkse bezigheid. In het verlengde daarvan bieden we u graag onze corporate services aan. Heeft u op regelmatige basis geschikte woningen nodig voor buitenlandse specialisten, gasten of medewerkers van uw bedrijf?

Business to business dienstverlening voor bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties is via The Real Estate Company zeer goed geregeld. Onder onze corporate services vallen alle werkzaamheden die voor huisvesting van expatriates nodig en nuttig zijn. U kunt hierbij rekenen op onze volledige inzet en grote kennis van de actuele woningmarkt in Den Haag.

Corporate service op maat

Als verhuurmakelaar gespecialiseerd in appartementen, studio’s en gezinswoningen voor expats, behoren we in Den Haag bij de top 3 van actieve makelaarskantoren. Met een dagelijks wisselend en groot aanbod van geschikte huurwoningen in Zuid-Holland, bieden we graag een corporate service op maat. We zijn een gerenommeerd verhuurmakelaar en kunnen u, met onze corporate services, een aanzienlijke tijd en kostenbesparing bieden.

Corporate Services

Door het uitbesteden van uw personeelshuisvesting in Den Haag bij ons makelaarskantoor, bent u gegarandeerd van onze professionele aandacht en actieve ondersteuning. Onze corporate services omvatten alle diensten die nodig zijn bij woonruimte voor expats, gestoeld en toegespitst op uw wensen en behoefte. U kunt op ons makelaarskantoor rekenen bij zaken als de selectie van woonruimte, inventariseren, bezichtigen en het voeren van alle onderhandelingen.

Corporate service met oog voor details

The Real Estate Company in den Haag biedt corporate services met oog voor details. Daarbij behoort het inrichten van bijvoorbeeld gezinswoningen en appartementen gewoon bij onze werkzaamheden. Internationale verhuizingen verlopen via ons uitgebreide netwerk van zakelijke relaties soepel en snel. Heeft u frequent short term, long term of last minute huisvesting nodig voor expats in Zuid-Holland?

Woonruimte in Den Haag voor uw internationale relaties en medewerkers regelt u zorgeloos met de corporate services van The Real Estate Company. U kunt van onze corporate services gebruik maken in heel Nederland. Ons makelaarskantoor in Den Haag behoort in Nederland bij de top 30 van actieve verhuurmakelaars en is gespecialiseerd in woningen voor expats.

Alles over Den Haag

Internationale stad van vrede en rechtvaardigheid

In Den Haag wonen ruim 500.000 mensen met maar liefst 180 verschillende nationaliteiten. De Nederlandse regering zetelt in het Binnenhof en ook de koninklijke familie is in Den Haag goed vertegenwoordigt. In Den Haag zijn hierdoor ook veel internationale organisaties en bedrijven actief.

De stad ademt cultuur en getuigt van een rijke geschiedenis. Kenmerkend voor Den Haag is vooral de zeer bedrijvige atmosfeer met een humorvolle no nonsense mentaliteit. Overheden uit verschillende landen hebben hun ambassades in Den Haag, congressen worden regelmatig gehouden en ook op toeristisch gebied scoort Den Haag goed.

Stad aan de duinen

Woon en werkpaleizen van de Oranjes, internationale gerechtshoven, musea en historische gebouwen, in de Hofstad vindt u het allemaal.
Als extra attractie is Den Haag uniek gelegen, vrijwel grenzend aan de Noordzee. Met de twee badplaatsen Kijkduin en Scheveningen op nog geen 10 minuutjes van het centrum biedt onze mooie stad vrijwel instant ontspanning. Een frisse neus halen en eventjes uitwaaien op het strand?

Tijdens alle seizoenen zijn de Haagse stranden open voor publiek. Vooral zomers is een ontspannende duik in de zee of een wandeling langs de boulevard voor Hagenezen een normaal en vrijwel dagelijks uitje. Met een bezoek aan het prestigieuze Kurhaus en een wandeling over de pier van Scheveningen maakt u er een mooie dag van.

Alles over Den Haag

Uit eten en winkelen in Den Haag

Bent u een liefhebber van lekker eten? Op culinair gebied is Den Haag van alle markten thuis. Met honderden restaurants en eetgelegenheden kunt u genieten van een wereldse maaltijd uit iedere windstreek. Door de nog steeds grote verbintenis van Den Haag met voormalig Nederlands Indië is de authentieke Indonesische keuken daarbij volop vertegenwoordigt.

Heeft u belangstelling voor de Nederlandse cultuur en wilt u hier meer over weten? Bij het American Book Center, een bekende hotspot voor expats in Den Haag, vindt u een keur aan humoristische en serieuze boeken over de Nederlandse gebruiken en gewoontes. Ook kunt u hier Engelse, Duitse en Amerikaanse kranten en tijdschriften vinden.

Winkelen in Den Haag is zelfs voor shopaholics een buitenkansje. Een dagje Den Haag is pas compleet als u na uw winkelronde door het historische centrum, neerstrijkt in een van de brasseries of terrasjes. Lust u graag een overheerlijk en welverdiend biertje of kopje koffie? Daarbij mag een Haagse Kakker of een smaakvol Haagse Hopjes gebak natuurlijk niet ontbreken. De winkels in Den Haag zijn trouwens 7 dagen per week open en u kunt veilig winkelen, het centrum is volledig autovrij.

Golden Key

We are your partner in finding you a home

Wonen en werken in een dynamische stad als Den Haag is aantrekkelijk en inspirerend. Met een gestage toestroom van expatriates uit alle werelddelen is Den Haag als bestuurscentrum van Nederland bijzonder in trek. Vanzelfsprekend is daarbij ook het aspect van passende woonruimte van belang.

Op het gebied van woningen voor expats heeft Den Haag veel te bieden en ons makelaarskantoor is daarbij qua werkwijze internationaal ingesteld. Woont u al in Den Haag en zoekt u andere woonruimte of wilt u zich vanuit het buitenland vestigen in onze mooie stad? Onze grote kennis van de Haagse woningmarkt in combinatie met een zeer persoonlijke service kan veel voor u betekenen.

Succesvol verhuizen Den Haag

The Real Estate Company garandeert u een vlotte en succesvolle verhuizing naar en binnen Den Haag. Vrouwelijke of mannelijke expatriates en hun gezinnen mogen bouwen op onze deskundige adviezen en volledige begeleiding bij hun huisvesting in Den Haag. U kunt gebruik maken van ons makelaarskantoor voor persoonlijke begeleiding maar ook telefonisch, via WhatsApp, Skype of e-mail van onze assistentie gebruikmaken.

The Real Estate Company heeft een vriendelijke benadering en kent een 100 % succesratio bij het vinden van passende woonruimte voor expats in Den Haag. We gaan voor u zeer specifiek te werk en doen ons best voor een passende woning binnen uw wensen en eisenpakket. Heeft u in Den Haag voorkeur voor een woning voor short stay of long term? Wilt u wonen binnen een bepaalde wijk, in de buurt van internationale scholen of vlakbij uw werk?

Praktische all in dienstverlening

Het vinden van de perfecte woonruimte inclusief onderhandeling over de huurprijs en het voldoen aan gemeentelijke regels kunt u aan ons makelaarskantoor overlaten. Met ons uitgebreid netwerk van huiseigenaren, woningcorporaties en ruim 23 ervaring als verhuurmakelaar in Den Haag bieden we u een efficiënte dienstverlening. Advies en hulp bij het afsluiten van verzekeringen en inschrijvingen voor elektra of water is gewoon inbegrepen bij onze dienstverlening.

Heeft u hulp nodig bij internetaansluitingen of inschrijving bij bevolkingsregisters? Alle praktische zaken van uw huisvesting behoren bij de all in service van ons makelaarskantoor. Bent u een expat en zoekt u geschikte woonruimte in Den Haag? The Real Estate Company offers you the golden key to The Hague.