Huis verhuren expats Den Haag

Wilt u uw huis in de regio Den Haag verhuren en heeft u daarbij een voorkeur voor verhuur aan expats?

Wilt u uw huis in de regio Den Haag verhuren en heeft u daarbij een voorkeur voor verhuur aan expats? The Real Estate Company is in Den Haag al ruim 23 jaar actief als verhuurmakelaar van woningen in alle prijsklassen. Ons makelaarskantoor richt zich bij het verhuren van woningen in de regio Den Haag vrijwel specifiek op expats en specialisten. Kwalitatieve dienstverlening en een persoonlijke benadering zijn bij ons verhuurkantoor de norm. Veel internationale organisaties en bedrijven vertrouwen, bij het huren van woonruimte voor hun medewerkers, op de expertise van ons verhuurkantoor. Met onze speciale expat verhuur binnen 24 uur en verschillende op expats gerichte services staat ons makelaarskantoor internationaal goed aangeschreven. Met ruim 900 units in Zuid Holland zijn we een zeer actieve tussenpersoon bij verhuur, verkoop en beheer van woningen.

Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Bent u de eigenaar van één of meerdere woningen in Den Haag of omgeving en zou u die graag verhuren aan expats? Dan kunt u zeer wel gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Ons streven is daarbij om uw huis gericht en snel te verhuren aan expats. Door onze uitstekende contacten met overheidsinstellingen en ambassades beschikt ons makelaarskantoor over een ruim bestand van geschikte potentiële huurders. Uiteraard kunt u bij The Real Estate Company in Den Haag rekenen op een volledige screening vooraf van alle belangstellende huurders.

Als ervaren verhuurkantoor aan expats werken we vanzelfsprekend met sluitende huurcontracten die voldoen aan alle wetten en regelgeving. Met onze kennis van verhuurzaken kunnen we, als u uw huis wilt verhuren aan expats, veel voor u betekenen. Hierbij kunt u denken aan het vaststellen van een passende huurprijs, waarbij de wijk waarin uw woning zich bevindt en de oppervlakte zeker van belang zijn. Voor advies over een marktconforme huurprijs kunt u bouwen op onze jarenlange ervaring. De woningmarkt in Den Haag, ook voor verhuur aan expats, is continue in beweging. Ons makelaarskantoor is altijd actueel en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

The Real Estate Company is voor verhuur, verkoop en beheer van vastgoed al jaren een gerenommeerd makelaarskantoor. Wilt u in de regio Den Haag uw huis of beleggingspand verhuren aan expats voor korte of langere termijn? Heeft u daarbij graag een betrouwbaar verhuurbedrijf die u alle zorg op een correcte en professionele wijze uit handen kan nemen? Bij ons makelaarskantoor is er grote vraag naar geschikte woningen, appartementen en studio’s voor expats. Hierbij gaat het om zowel gemeubileerde als gestoffeerde woonruimte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om in de regio Den Haag uw huis te verhuren aan Expats?

Neem dan nu contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven we u graag alle informatie over onze diensten. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunt u al uw vragen kwijt en komen uiteraard ook de mogelijkheden voor verhuur van uw woning aanbod.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Expat verhuur binnen 24 uur

Expat verhuur binnen 24 uur

Klantgerichte verhuurmakelaar

Klantgerichte verhuurmakelaar

Netwerk van internationale instituten

Netwerk van internationale instituten

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Persoonlijk & zorgeloos advies

Persoonlijk & zorgeloos advies.

Goede selectie en screening bij verhuur

In Den Haag zijn er bij het verhuren van uw huis aan expats verschillende mogelijkheden. Bent u de eigenaar van vastgoed in Zuid-Holland en wilt u een maximale opbrengst uit verhuur en tegelijkertijd uw woning in perfecte staat houden? Uiterste zorgvuldigheid is bij verhuur door The Real Estate Company gegarandeerd. Door een optimale screening van potentiële huurders met betrekking tot hun antecedenten, identiteit en financiële positie bieden we u als verhuurder een maximale zekerheid.

Uiteraard voldoet ons verhuurkantoor ruimschoots aan alle wettelijke verplichtingen met betrekking tot het scannen van identiteitspapieren en de Wwft. Ook bij verhuur aan expats van woningen in Den Haag en omgeving volgen we onze beproefde selectie en screeningsmethodes. Daarbij is een vriendelijke en persoonlijke benadering van alle huurkandidaten bij The Real Estate Company vanzelfsprekend. Als ervaren verhuurbedrijf in Zuid-Holland stellen we prijs op een goed contact met onze relaties.

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem vandaag contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Den Haag zo makkelijk is als mogelijk.

Den Haag short of long term verhuur expats

Heeft u al nagedacht over de termijn van uw woning verhuur via The Real Estate Company? Ons makelaarskantoor is flexibel en altijd klantgericht. In Den Haag kunt u aan expats uw huis tijdelijk(short term), of voor een langere periode(long term) verhuren. Dit heeft voor u als verhuurder het voordeel dat u geheel zelf kunt bepalen wanneer u weer de beschikking wilt hebben over uw woonruimte.

Doordat ons netwerk veel internationale bedrijven omvat die voor hun medewerkers geschikte woonruimte zoeken, varieert de verhuurperiode over het algemeen van enkele weken tot aan een jaar. U kunt echter ook continue verhuren en daarbij een optimaal rendement behalen van uw woonruimte. Doordat expats huren voor een vastgestelde periode zijn we vrijwel altijd in staat om uw woning vrijwel aaneengesloten te verhuren aan opeenvolgende betrouwbare huurders.

Huis verhuren expats Den Haag

Altijd passende huurcontracten

Bij de verhuur van uw eigendom houden we, als ervaren verhuurbedrijf, rekening met uw wensen en voorkeuren. Passende huurcontracten waarin alle door u als verhuurder gewenste bijzondere bepalingen zijn opgenomen, worden door ons verhuurkantoor opgesteld. Door onze ruime ervaring als verhuurmakelaar in Den Haag kunt u bouwen op onze specifieke juridische kennis en deskundigheid. Als expert op het gebied van verhuur aan expats nemen we u daarbij alle werkzaamheden uit handen. Verhuur trajecten van woningen in de regio Den Haag worden door The Real Estate Company volledig begeleid.

Vanaf de allereerste inspectie van uw woning, het bepalen van de huurprijs en het aanbieden van uw woning aan expats en andere geschikte huurders uit ons netwerk, kunt u rekenen op onze volledige zorg en aandacht. De selectie van geschikte kandidaat huurders en een uitgebreide screening zijn bij ons verhuurbedrijf in veilige handen. Bij een bezichtiging van de woning wordt de kandidaat huurder begeleid door een medewerker van ons makelaarskantoor. Bel direct naar 070 – 763 0408.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Verhuur aan expats door ervaren verhuurkantoor

In voorkomende gevallen is een bezichtiging van uw woning niet mogelijk doordat de kandidaat huurder in het buitenland verblijft.

Hierbij is de gerespecteerde status en goede naam van ons makelaarskantoor voor u een voordeel. Is uw woning door bemiddeling van ons verhuurkantoor verhuurt aan een expat? Dan dragen we zorg voor de juiste contractuele verwerking en ondertekening van de huurovereenkomst.

We begeleiden uw huurder bij aankomst in de woning, zorgen voor de sleuteloverdracht en bieden daarbij de inventarislijst ter ondertekening aan. Is de contractperiode voorbij dan volgt de eindinspectie van de woning. Hierbij wordt door een medewerker van The Real Estate Company uw woning geïnspecteerd en gecontroleerd. Eventuele benodigde reparaties voor rekening van de huurder worden verrekend met de borg en uw woning wordt weer in perfecte staat van onderhoud gebracht.

Zorgeloos verhuren expats Den Haag

Wist u dat The Real Estate Company in de regio Den Haag bij de top 3 van grootste verhuurmakelaars behoort? Verhuur van woonruimte aan expats is daarbij een van onze specialisaties. Bent u de eigenaar van eengezinswoning, appartement of studio in Zuid-Holland en spreekt ons volledig verzorgd verhuursysteem aan expats u aan?

Zorgeloos verhuren is bij ons makelaarskantoor vanzelfsprekend. In de regio Den Haag zijn we vrijwel continue op zoek naar geschikte woningen voor verhuur aan de expats, specialisten en internationale bedrijven uit ons klantenbestand. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van woningverhuur bij The Real Estate Company? Dan mag u ons bellen voor een afspraak. Onze vriendelijke medewerkers informeren u graag.