Makelaar Den Haag

The Real Estate Company biedt u een meerwaarde en neemt u, als regionaal makelaarskantoor, alle zorg en werkzaamheden graag uit handen.

Makelaar in Den Haag? The Real Estate Company een goede naam. Daar zijn we blij mee, maar wat belangrijker is, als makelaar weten wij alles over vastgoed in Den Haag. Zoekt u een makelaar met kennis van zaken, goede referenties en een ruime ervaring bij vastgoedtransacties?

The Real Estate Company biedt u een meerwaarde en neemt u, als regionaal makelaarskantoor, alle zorg en werkzaamheden graag uit handen. Ook voor onderhandelingen over huurprijzen, aankoopbedragen en antecedentenonderzoek zijn we als makelaar in Den Haag volledig inzetbaar.

Wilt u een woning kopen, verkopen, huren of verhuren in Zuid-Holland en heeft u behoefte aan een actieve makelaar? In Den Haag en de omliggende gemeenten zijn we perfect op de hoogte van de actuele woningmarkt. We behoren bij de top 3 van actieve verhuurmakelaars in Den Haag en hebben een positie in de top 30 van betrouwbare Nederlandse makelaars.

Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Zowel als aankoopmakelaar of als verkoopmakelaar kunt u ons inschakelen. Bovendien zijn we voor het beheer van vastgoed in Den Haag als makelaar breed inzetbaar. Daarbij is ons makelaarskantoor all round, absoluut discreet en altijd gemotiveerd. Optimale dienstverlening en goede persoonlijke contacten zijn de fundamenten van ons makelaarskantoor in Den Haag.

Zoekt u als expatriate snel en voordelig woonruimte in Den Haag? Het verhuren van woningen voor expats is één van onze specialiteiten. Met onze grote en gevarieerde selectie van turn key woningen voor short stay homes en long term rentals bieden we u ruime keuze. Bij het vinden van expat woningen voor aantrekkelijke prijzen, zijn we u graag van dienst. Wilt u over onze diensten en mogelijkheden als makelaar snel persoonlijk contact?

U mag contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek. Ook zijn we u via Skype, WhatsApp of e-mail graag behulpzaam bij al uw vastgoedzaken in de regio Den Haag. Door onze vriendelijke, deskundige en professionele werkwijze zijn we als makelaar in principe direct inzetbaar. Heeft u belangstelling voor woningen in Zuid-Holland? U kunt bouwen op onze expertise als gerenommeerd makelaar in Den Haag.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Expat verhuur binnen 24 uur

Expat verhuur binnen 24 uur

Klantgerichte verhuurmakelaar

Klantgerichte verhuurmakelaar

Netwerk van internationale instituten

Netwerk van internationale instituten

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Persoonlijk & zorgeloos advies

Persoonlijk & zorgeloos advies.

Verhuurmakelaar Den Haag

Bent u eigenaar van vastgoed in Den Haag en wilt u een maximale opbrengst genereren bij het verhuren van uw woonruimte? Het verhuren van woningen is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden als makelaar. Voor de cliënten van ons makelaarskantoor in Den Haag doen we veel, zo niet alles, op het gebied van verhuur van appartementen, studio’s en gezinswoningen.

Een goede selectie van geïnteresseerde kandidaat huurders is bij ons makelaarsbureau standaard. Ons netwerk van betrouwbare huurders omvat expats van internationale bedrijven en organisaties. Overheidsinstellingen, multinationals en ambassades vallen onder onze contacten en ons ruime netwerk van goede relaties garandeert u een snelle verhuur van uw woning.

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem vandaag contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Den Haag zo makkelijk is als mogelijk.

Screening en selectie betrouwbare huurders

Wilt u uw woning verhuren aan betrouwbare huurders? Door onze jarenlange ervaring bij het verhuren, verkopen en beheren van vastgoed in Zuid-Holland bieden we u als makelaar een absolute meerwaarde. Gedegen screening van kandidaat huurders en een uitgebreide antecedenten controle zijn standaardprocedure bij verhuur door ons makelaarskantoor. Wilt u uw woonruimte in Den Haag tijdelijk of permanent verhuren aan expats?

Bij het gehele verhuurtraject kunt u rekenen op onze volledige aandacht en inzet. Optimale bezettingsgraad bij de verhuur van uw woning door betrouwbare huurders is onze doelstelling. We nemen u bij het verhuren van woningen in Den Haag op verzoek alle voorkomende werkzaamheden uit handen. Van inspectie, bezichtiging, het overdragen van de sleutel tot aan de eindoplevering bij beëindiging van de huurovereenkomst. Voor het zorgeloos verhuren van woningen in Den Haag is The Real Estate Company altijd uw betrouwbare makelaar.

Makelaar Den Haag

Makelaar vastgoedbeheer Den Haag

Zoekt u een betrouwbare beheer makelaar met goede referenties en uitgebreide mogelijkheden? Vanzelfsprekend kunt u buiten aankoop, verkoop en verhuur van woningen ook voor vastgoedbeheer van onze diensten gebruikmaken. In Den Haag kunt u voor het beheer van uw vastgoed bouwen op onze expertise als makelaar. Beheer van vastgoed in Den Haag is zelfs een belangrijk aspect van onze dienstverlening.

Bij het beheren van woningen, bedrijfsruimten en beleggingspanden kunnen we u zowel het technisch als het financieel beheer uit handen nemen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor beheer van uw woning of woningen in Den Haag? Onder het menu voor woningbeheer in Den Haag vindt u hierover alle informatie.

Uiteraard mag u met vragen over het beheer van woningen ook rechtstreeks contact opnemen met ons makelaarskantoor in Den Haag.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Woning kopen in Den Haag?

Bent u op zoek naar een koopwoning in Den Haag?

Bij ons ruime aanbod van koopwoningen in Zuid-Holland krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden en variatie in onze koopwoning portefeuille. Daarbij kunnen we u uiteraard deskundig adviseren, informeren en behulpzaam zijn bij het bezichtigen. The Real Estate Company helpt u correct en biedt een volledige ondersteuning.

Met ruim 23 jaar ervaring als makelaar kennen we de wet en regelgeving bij vastgoed koop, verkoop, huur en verhuur in Den Haag. Hierdoor kunt u de controle van eigendomspapieren, bewonersverenigingen en bestemmingsplannen volledig aan ons overlaten. Onze kennis van juridische zaken bij vastgoedtransacties is volledig up to date.

Aankoopmakelaar Den Haag

Is uw oog gevallen op een woning in Den Haag en zoekt u een kundige makelaar om u bij te staan bij het aankopen van vastgoed? De zekerheid en deskundigheid van een makelaar met kennis van de regionale woningmarkt is daarbij een pluspunt. Onze bemiddeling als makelaar omvat alles wat nodig is voor een geslaagde aankoop van onroerend goed in Zuid-Holland.

Wilt u als bedrijf of particulier investeren in vastgoed en bent u op zoek naar één of meerdere beleggingspanden? Ook hierbij kunt u van onze diensten gebruikmaken. Een makelaar met gedegen kennis van de vastgoedmarkt waaronder huidige en toekomstige bouwprojecten, werkt in uw voordeel. Met ons grote netwerk van contacten bieden we u een toegevoegde waarde bij uw vastgoedzaken in Den Haag. Bel ons direct naar 070 – 763 0408 of vul ons contact formulier in.