's-Gravenhage Breedstraat 6

€295.000,-

Photos of Breedstraat 6, 's-Gravenhage

Beschrijving Breedstraat 6, 's-Gravenhage

Compleet nieuw gerenoveerd en uniek appartement. Het appartement bevindt zich achter de Torenstraat en op loopafstand van de Grote Kerk, de Grote Markt en het historisch centrum van Den Haag te midden van goede restaurants en winkels.

Door de ramen over de gehele breedte van de woonkamer is de woning zeer licht. In de riante woonkamer bevindt zich een nieuwe en moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combi oven/magnetron, koel/vriescombinatie, roestvrijstalen afzuigkap en 4 pits fornuis.

Het gehele appartement is voorzien van een stijlvolle laminaatvloer. De woning is ideaal gelegen ten aanzien van alle uitvalswegen en openbaar vervoer.

Indeling
Gesloten portiek met trap naar de tweede verdieping. Via de entree van het appartement komt u in de gang welke toegang verleent tot de overige vertrekken. Via houten deur komt u in de ruime, lichte woonkamer met stijlvolle laminaat vloer en openslaande deuren naar het balkon (ZW) aan de achterzijde.

Moderne nieuwe open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur, te weten inbouw koel/vries combinatie, vaatwasser, combi-oven, design afzuigkap en 4-pits gasfornuis.

Twee slaapvertrekken aan de Noordoostzijde van het appartement. Tussenliggende, fraai ingerichte badkamer met douche, wastafel, een wasmachine en opbergkast.

Specificaties
- Volledig en hoogwaardig gerenoveerd
- Balkon (ZW)
- Ideaal voor particuliere aankoop of opname in beleggers-portfolio
- Gelegen op eigen grond
- Bouwjaar 1947
- Woonoppervlakte circa 106 m2
- Oplevering in overleg, kan snel

Verkoop prijs: €295.000,-- k.k.

Disclaimer - informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Details Breedstraat 6, 's-Gravenhage

Straat Breedstraat

Postcode 2513TT

Wijk Kortenbos

Stad 's-Gravenhage

Prijs €295.000,-

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 2

Oppervlakte 104 m²

Buitenruimte Ja, balkon

CONTACT US

Kaart Breedstraat 6, 's-Gravenhage

Streetview Breedstraat 6, 's-Gravenhage

Extra Information

Feel welcome to call us to schedule a visit. Visits are always free.
We are open from 10:00 AM till 19:00 PM. Appointments outside these hours or weekends are also possible under appointment.

This rental may be a commissioned lease and there may be an applicable fee.
When renting we need the following documents: check link

This information has been put together with the best possible care, however, information might not always be correct.