's-Gravenhage Sportlaan 1024

€1.150,- (excl.)

Photos of Sportlaan 1024, 's-Gravenhage

Beschrijving Sportlaan 1024, 's-Gravenhage

Aan de rand van de Vogelwijk, volledig gemeubileerd 2-kamer appartement (85m2), met houten vloer. In de buurt van duinen, zee, winkels en scholen. De internationale organisaties en het stadscentrum zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het appartement beschikt over veel kastruimte, mooie parketvloer, dubbele beglazing en een heerlijk zonnig balkon met uitzicht op het Segbroek Park. Buslijn 24 stopt voor de deur en gaat rechtstreeks naar het centrum en het Centraal Station.

Indeling: entree op de tweede verdieping; in een ruime hal; rechts de grote woonkamer, met eettafel en zithoek, kan de bank worden omgezet in een tweepersoonsbed (zie laatste foto); mooi balkon / terras met een mooi uitzicht; Aan de linkerkant van de hal de zeer ruime keuken voorzien van alle apparatuur en een eettafel; Aan het einde van de gang de deur naar de slaapkamer, uitgerust met een tweepersoonsbed en een grote kledingkast; Aangesloten op de slaapkamer van de badkamer met douche en wastafel; In de hal zijn er ook een deur naar het toilet en de deur naar de wasruimte met wasmachine.

De prijs is 1150 euro per maand inclusief internet en tv, exclusief GWL op basis van een contract een jaar! Appartement beschikt over een eigen parkeerplaats welke u erbij kunt huren voor €60,- per maand.

Details Sportlaan 1024, 's-Gravenhage

Straat Sportlaan

Postcode 2566NG

Wijk Vogelwijk

Stad 's-Gravenhage

Prijs €1.150,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gemeubileerd

Slaapkamers 1

Oppervlakte 85 m²

Buitenruimte Ja, balkon

CONTACT US

Kaart Sportlaan 1024, 's-Gravenhage

Streetview Sportlaan 1024, 's-Gravenhage

Extra Information

Feel welcome to call us to schedule a visit. Visits are always free.
We are open from 10:00 AM till 19:00 PM. Appointments outside these hours or weekends are also possible under appointment.

This rental may be a commissioned lease and there may be an applicable fee.
When renting we need the following documents: check link

This information has been put together with the best possible care, however, information might not always be correct.