's-Gravenhage Sweelinckplein 12

€729.000,-

Photos of Sweelinckplein 12, 's-Gravenhage

Beschrijving Sweelinckplein 12, 's-Gravenhage

Fantastisch en sensationeel monumentaal appartement op de begane grond in een prachtig historisch gebouw. Dit statige appartement heeft twee slaapkamers en een gigantische woonkamer. Gelegen aan het fantastische en historische Sweelinckplein. Het monumentale gebouw, gebouwd in 1894, is gerenoveerd en omgevormd tot appartementen. Prive parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw. Het appartement heeft een leef oppervlak van ongeveer 200m2 gelegen aan een van de mooiste pleinen van heel Nederland.

Indeling
Chique opgang leidt naar een centrale lobby met lift en trappenhuis. De lobby leidt naar de ingang van het appartement op de begane grond. Vanaf de gang van het appartement leiden openslaande deuren met glazen ramen naar een majestueuze en karakteristieke woonkamer aan de voorzijde van de woning. Grote ramen kijken uit over het Sweelinckplein park. De studeer en diner kamer grenst aan de woonkamer. De imposante open keuken is van alle gemakken voorzien zoals ingebouwde apparatuur, donker houten afwerkingen en een aanrechtblad van natuursteen. De visgraat parketvloeren zijn van hoog kwaliteit hout.

Vanaf de woonkamer is er een gang met een kleine trap naar beneden welke leidt naar een imponerende slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. De gasten badkamer is ook te bereiken via deze gang alsmede een kamer die als berging dienst kan doen. Aan de achterzijde van het huis is de master slaapkamer gesitueerd met eigen opgang naar de en-suite badkamer met jacuzzi bad, twee wasbakken, separate douche and handdoek radiator. De vloer is van hoog kwaliteit steen.

Locatie
Het Sweelinckplein in de Duinoord wijk van Den Haag is een van de mooiste pleinen in Nederland. The locatie is gemakkelijk bereikbaar met auto of openbaar vervoer (tram 16/17 en bus 24). Verschillende internationale organisaties zijn nabij gelegen zoals Vredespaleis, OPCW, ICC, Europol en Shell. Voor de dagelijkse boodschappen is de Reinkenstraat een uitstekende keuze en bevind binnen loopafstand. De beroemde winkelstraat Frederik Hendriklaan is ook dichtbij. De havens van Scheveningen en het centrum van Den Haag zijn maar een paar kilometers rijden.

Features
- Monumentaal gebouw
- Hoog kwaliteit afwerkingen
- Uniek en statig appartement
- Ruime slaapkamers
- Leefruimte van bijna 200m2
- Prive parkeerplek
- Nabij goed openbaar vervoer

Vraagprijs: €729.000,-

Ondanks het feit dat deze informatie met zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.
  • Terug naar zoekresultaten
  • Neem contact op over deze woning

Details Sweelinckplein 12, 's-Gravenhage

Straat Sweelinckplein

Postcode 2517GK

Wijk Duinoord

Stad 's-Gravenhage

Prijs €729.000,-

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 2

Oppervlakte 198 m²

Buitenruimte Nee

CONTACT US

Kaart Sweelinckplein 12, 's-Gravenhage

Streetview Sweelinckplein 12, 's-Gravenhage

Extra informatie

Neem gerust contact met ons op om een ​​bezoek te plannen. Bezoeken zijn altijd gratis.
Wij zijn geopend van 10:00 tot 19:00 uur. Afspraken buiten deze uren of in het weekend zijn ook mogelijk op afspraak.

Deze huur kan een in opdracht gegeven huurovereenkomst zijn en er kan een toepasselijke vergoeding van toepassing zijn.
Bij het huren hebben we de volgende documenten nodig: check link

Deze informatie is met de best mogelijke zorg samengesteld, maar informatie is mogelijk niet altijd correct.