Vastgoed Beheer

Professioneel, snel, flexibel en wij nemen de zorgen uit handen

Met meer dan 900 units is The Real Estate Company voor u de beste partner om uw vastgoed te beheren.

The Real Estate Company is een full service makelaar

Hieronder valt ook het beheer over jou woning.

Wie let er op uw woning en waar wordt schade gemeld? Wie draagt hier zorg voor en wie bepaalt welke kosten voor de huurder en welke voor de verhuurder zijn? Wat doet u als er een huurachterstand ontstaat en hoe voorkomt u dit in de toekomst?

Ook kunnen wij het beheer van uw vastgoed uit uw handen nemen. Hiervoor rekenen wij een percentage van 3-5% per maand met een noodlijn die ook ’s-nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar is.

Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Vastgoed Beheer in het kort

Innen van Huurpenningen en eventuele achterstanden door snel te handelen en samen met de huurder een oplossing te vinden

Maandelijks opmaken van een kosten & inkomsten rapportage

Opnemen, uitvoeren van onderhoud alsmede een 24/7 spoed dienst.

Kosten voor eigenaar of huurder duidelijk aangegeven, u wordt nooit onnodig gefactureerd.

Managen, updaten en het bijhouden van huurcontracten

Jaarlijkse huurverhogingen doorvoeren

The Real Estate Company
Vastgoed Beheer in het kort

Meer informatie

Volledig transparant: U heeft volledig toegang tot uw dossiers, financiele gegevens, huurcontracten en notities. Normaal kunt u uw dossier opvragen en krijgt u een paar kopietjes of print screens, hier kunt u zelf inloggen.

Derdengelden rekening: kies ervoor om de huur over te laten maken op onze derdengeldenrekening of op uw eigen dedicated rekening, wij kunnen hiervan dan de gegevens koppelen aan ons beheer systeem.
Indien u meer dan 10 VHE’s heeft, kunnen wij gratis voor u een nieuw rek maken en koppelen.

Wegwerken leegstand: door pro actief te handelen en direct bij opzeggingen de woningen weer te adverteren zal er minimale (mutatie)leegstand zijn.

Strakke check out: een woning moet goed worden opgeleverd, en indien er iets kapot is of er moet onderhoud worden uitgevoerd door toedoen van de huurder zullen wij dit verreken met de borg en direct oppakken. Onnodige kosten zijn zonde.

Uw persoonlijke beheer omgeving.

Compleet en duidelijk , transparant en indien u vragen heeft staan wij gelijk voor u klaar.

Mogelijkheden en Kosten

Financieel Beheer: het uitvoeren van het debiteurenbeheer, inhalen van achterstanden, jaarlijkse huurverhogingen en schade verrekenen van borg. Kosten: 3 % excl. BTW

Technish Beheer: Uitvoeren van reparatieverzoeken, controleren of de kosten aan de kant van de huurder liggen, reparatie kortsluiten tussen onderhoudsteam en huurder, werkzaamheden bijhouden in systeem Kosten: 3 % excl. BTW

Financieel en Technisch beheer. Gezamenlijk 5 % excl. BTW

Online beheer omgeving: Gratis

Minnelijke incasso: Gratis

Borgbeheer: Gratis

Of email naar: rentals@trechousing.nl

Kosten huurder beheerder
Kosten huurder beheerder
Kosten huurder beheerder

Vastgoed beheer

Het beheren van woningen en bedrijfsruimten in Den Haag is voor The Real Estate Company een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Vastgoed beheer vormt voor ons makelaarskantoor al jaren een solide basis bij onze diensten als verhuurder van woonruimte. Een van onze specialisaties is het verhuren van door ons beheerde woningen aan expats. Onze klantenkring bestaat grotendeels uit huurders via internationale organisaties, bedrijven en ambassades. In de regio Den Haag vindt u bij vastgoed beheer door The Real Estate Company alles onder één dak.

Wilt u, als particuliere belegger maximaal rendement uit de verhuur van uw onroerend goed? Of het daarbij gaat over het vastgoed beheer van één woning of meerdere panden is voor ons makelaarskantoor niet van belang. U kunt vertrouwen op onze volledige inzet en zorgvuldigheid bij het beheren van uw vastgoed.

Optimale service en vastgoedbeheer volgens uw wensen en voorkeuren zijn onze beproefde methode. Voor eigenaren van woningen en beleggingskantoren kunnen we zowel het technische als het commerciële beheer voeren. Uiteraard kunt u ook het volledige beheer van uw vastgoed bij ons onderbrengen. Daarbij richten we ons op een maximaal haalbare opbrengst uit verhuur, een perfecte staat van onderhoud en een transparante werkwijze. Bent u graag volledig op de hoogte van uw actuele zakelijke situatie?

Expat verhuur binnen 24 uur

Expat verhuur binnen 24 uur

Klantgerichte verhuurmakelaar

Klantgerichte verhuurmakelaar

Netwerk van internationale instituten

Netwerk van internationale instituten

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Persoonlijk & zorgeloos advies

Persoonlijk & zorgeloos advies.

Als klant van The Real Estate Company heeft u volledige inzage in alle dossiers, huurcontracten en financiële transacties. Wilt u iets weten over uw door ons beheerde woningen of bedrijfsruimtes? U kunt 24/7 uw gegevens inzien door in te loggen via een beveiligde afdeling van onze website. Bent u eigenaar van onroerend goed in Zuid-Holland en heeft u belangstelling voor ons aanbod van gedeeltelijk of volledig vastgoed beheer?

De financiële en technische mogelijkheden lichten we u graag toe. Met meer dan 1700 units onder ons beheer zijn we in Zuid-Holland graag uw betrouwbare partner bij al uw vastgoedzaken. Wilt u meer weten over de voordelen van vastgoed beheer door The Real Estate Company in de regio Den Haag? U kunt ons bellen of een mail sturen. In een informatief gesprek bespreken we graag persoonlijk de mogelijkheden voor uw vastgoed beheer op maat.

Vastgoed beheer Den Haag neemt u alle zorg uit handen

Zorgeloos verhuren is in Den Haag en omgeving absoluut mogelijk. Vastgoed beheer door ons makelaarskantoor neemt u alle werkzaamheden uit handen. The Real Estate Company garandeert u een optimale opbrengst uit verhuur tegen zo laag mogelijke kosten. Dit doen we door uw woning, zodra het huidige huurcontract wordt beëindigd, vrijwel direct aan te bieden op de woningmarkt.

Leegstand van door ons beheerde woningen, wordt door The Real Estate Company tot een minimum beperkt. Doordat ons makelaarskantoor beschikt over een accuraat netwerk van internationale bedrijven, specialisten en overheidsinstellingen kunnen we u een meerwaarde bieden op uw vastgoed rendement.

Ons voornaamste netwerk omvat expats die veelvuldig op zoek zijn naar geschikte woonruimte in Den Haag. Hierdoor hebben we altijd een constante instroom van geschikte potentiële huurders. Vanzelfsprekend worden alle kandidaat huurders door onze verhuur specialisten uitvoering gescreend.

Bent u eigenaar van onroerend goed in de regio Zuid-Holland? Dan kunt u ervoor kiezen om het technisch of financieel beheer bij ons makelaarskantoor onderbrengen. Onze dienstverlening is veelomvattend en zeer accuraat.

Vastgoed beheer

Financieel vastgoed beheer Den Haag

Onder het financieel vastgoed beheer van The Real Estate Company wordt onnodig tijdverlies u bespaard. Onze diensten omvatten onder meer het incasseren van de huur en het oplossen van eventuele huurachterstand.

Bij ons beheer van vastgoed reageren we snel en adequaat op iedere te late betaling van de maandelijkse huur. In overleg met de huurder proberen we iedere achterstand zo snel mogelijk op te lossen. Daarbij streven we ernaar om huurachterstanden in de toekomst te voorkomen.

Uiteraard volgen we bij het beheer van uw vastgoed alle wettelijke regels en bepalingen. Het voeren van alle correspondentie en het bijhouden van de administratie wordt door onze medewerkers tot in de puntjes uitgevoerd.

U ontvangt van onze medewerkers maandelijks een duidelijke en overzichtelijke rapportage van kosten en inkomsten. The Real Estate Company is een gerenommeerd makelaarskantoor gespecialiseerd in het beheer, de verhuur, koop en verkoop van vastgoed in de regio Den Haag. Daarbij kunt u bouwen op onze ruim 23 jaar ervaring bij alle facetten van de vastgoedbranche.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Volledige administratie vastgoed beheer

Bij het financiële beheer van uw vastgoed schenken we veel aandacht aan het up to date houden van huurcontracten.

Op reguliere basis vindt er toetsing plaats en ook de jaarlijkse huurverhoging wordt door The Real Estate Company doorgevoerd. U kunt bij ons makelaarskantoor kiezen of u de huurgelden wilt laten storten op onze derdenrekening of rechtstreeks op uw eigen (zakelijke)bankrekening.

Onze administratieve verwerking passen we aan naar uw wensen en voorkeuren. Heeft u bij The Real Estate Company meer dan 10 verhuurbare eenheden(VHE’s)? Dan kunnen we als extra service ook voor u een aparte rekening openen en koppelen aan uw administratie.

Uiteraard is deze dienstverlening gratis en worden voor het overmaken van de huurpenningen geen administratiekosten in rekening gebracht. Jaarlijks ontvangen, zowel de huurder en u als vastgoedeigenaar, een complete eindafrekening. Ook kan ons makelaarskantoor, indien gewenst, facturen versturen naar de bedrijven die voor hun medewerkers woonruimte hebben gehuurd.

Technisch vastgoed beheer Den Haag

Bij onze beheertaken kunt u ook de technische aspecten van uw vastgoed onderbrengen. Hierbij kunt u denken aan het onderhoud en eventuele reparaties van uw woningen of bedrijfspanden. In onze huurcontracten vermelden we standaard welke kosten voor rekening zijn van de eigenaar en welke door de huurder dienen te worden betaald.

Door onze ervaring met technisch onderhoud en oplevering van woningen zijn deze contracten zeer uitgebreid. Alle voorkomende en mogelijke onderhoudsverplichtingen zijn duidelijk en punctueel benoemd. Zo weet u exact wat uw positie is en wordt u nooit onnodig gefactureerd.

Bij het beëindigen van een huurcontract dient de woning goed en volgens de regels te worden opgeleverd. Is er iets niet in orde en moet er wellicht een reparatie worden uitgevoerd door nalatigheid van de huurder? Dan reageren we meteen en verrekenen dit met de borg.

Onze uitgebreide technische dienst is in staat om iedere reparatie en onderhoud aan uw vastgoed snel en deskundig uit te voeren. Dit is zowel voor de huurders als de eigenaars van door ons beheerd vastgoed een prettige gedachte. Bij iedere begin- en eindoplevering dragen we zorg voor een perfecte staat van uw vastgoed. The Real Estate Company stelt prijs op een goede verstandhouding met al zijn relaties. We zijn als beheerder van woningen in Zuid-Holland via een noodlijn voor onze klanten 24-7 bereikbaar.

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem vandaag contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Den Haag zo makkelijk is als mogelijk.

Uw mogelijkheden voor vastgoedbeheer op maat

Bent u, als eigenaar van vastgoed in Den Haag of omgeving, geïnteresseerd in onze mogelijkheden en diensten bij vastgoed beheer? De kosten voor het beheer van uw vastgoed in Zuid-Holland variëren tussen de 3-5 % en zijn afhankelijk van de diensten die u bij ons wilt onderbrengen. Voor vastgoedbeheer op maat bent u bij ons altijd welkom.

Wilt u hier meer over weten en u persoonlijk over de mogelijkheden voor financieel en technisch vastgoed beheer laten informeren? U mag hiervoor vrijblijvend contact opnemen met ons makelaarskantoor in Den Haag. Bij The Real Estate Company nemen we u graag op professionele wijze alle zorg uit handen.