Real estate agent The Hague

Makelaar in Den Haag, The Real Estate Company is een begrip in Den Haag. Daar zijn we blij mee, maar wat belangrijker is, als makelaardij weten wij alles over vastgoed in Den Haag. Zoekt u een makelaar met kennis van zaken, goede referenties en een ruime ervaring bij vastgoedtransacties?

The Real Estate Company biedt u meerwaarde bij de verhuur en verkoop van uw woning en neemt u, als regionaal makelaarskantoor, alle zorg en werkzaamheden graag uit handen. Ook voor onderhandelingen over huurprijzen, aankoopbedragen en antecedentenonderzoek zijn we als makelaar in Den Haag volledig inzetbaar in de regio Haaglanden, maar ook daar omheen.

Wilt u een woning kopen, verkopen, huren of verhuren in Den Haag en heeft u behoefte aan een actieve makelaar? In Den Haag en de omliggende gemeenten zijn we perfect op de hoogte van de actuele woningmarkt. We behoren bij de top 3 van proactieve verhuurmakelaars in Den Haag en hebben een positie in de top 30 van betrouwbare Nederlandse makelaars.

Zowel als aankoopmakelaar of als verkoopmakelaar kunt u ons inschakelen. Bovendien zijn we voor het beheer van vastgoed in Den Haag als goede makelaar breed inzetbaar. Daarbij is ons kantoor allround, absoluut discreet en altijd gemotiveerd. Optimale dienstverlening en goede persoonlijke contacten zijn de fundamenten van onze vestiging in Den Haag. Wij zijn erg trots op het aantal verkopen.

Zoekt u als expatriate snel en voordelig woonruimte in Den Haag? Het verhuren van woningen aan expats is één van onze specialiteiten. Met onze grote en gevarieerde selectie van turn key woningen voor short stay homes en long term rentals bieden we u ruime keuze. Bij het vinden van expat woningen voor aantrekkelijke prijzen, zijn we u graag van dienst. Wilt u over onze diensten en mogelijkheden als makelaar snel en persoonlijk contact?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde, wat uw huis waard is, met onze gratis waardebepaling. Wij zijn gespecialiseerd in het waarderen van woningen en dit is dan ook nog nooit misgegaan. Over het algemeen zijn de mensen die wij hebben geholpen met het kopen of verkopen van hun woning erg tevreden en konden ze zich geen betere hulp wensen. Dit is dan ook waar TREC Housing voor staat, het bieden van de beste service. Na al onze zaken analyseren wij de zaak goed en proberen wij hier ook weer van te leren om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen.


Verhuurmakelaar Den Haag

Bent u eigenaar van vastgoed in Den Haag en wilt u een maximale opbrengst genereren bij het verhuren van uw woonruimte?

Het verhuren van woningen is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden als makelaar. Voor de cliënten van ons makelaarskantoor in Den Haag doen we veel, zo niet alles, op het gebied van verhuur van appartementen, studio’s en gezinswoningen. Ook bieden wij meubilering services aan om u te ontzorgen en het hoogste rendement te behalen voor uw woning(en).

Een goede selectie van geïnteresseerde kandidaat huurders is bij ons makelaarsbureau standaard. Ons netwerk van betrouwbare huurders omvat onder andere expats van internationale bedrijven en organisaties. Overheidsinstellingen, multinationals en ambassades vallen onder onze contacten en ons ruime netwerk van goede relaties garandeert u een snelle verhuur van uw woning.


Screening en selectie betrouwbare huurders

Door onze jarenlange ervaring bij het verhuren, verkopen en beheren van vastgoed in Den Haag bieden we u als makelaar een absolute meerwaarde. Gedegen screening van kandidaat huurders en een uitgebreide antecedenten controle zijn standaardprocedure bij verhuur door ons makelaarskantoor. Wilt u uw woonruimte in Den Haag tijdelijk of permanent verhuren aan expats?

Bij het gehele verhuurtraject kunt u rekenen op onze volledige aandacht en inzet. Optimale bezettingsgraad bij de verhuur van uw woning door betrouwbare huurders is onze doelstelling. We nemen u bij het verhuren van woningen in Den Haag, op verzoek alle voorkomende werkzaamheden uit handen. Van inspectie, bezichtigingen, het overdragen van de sleutel tot aan de eindoplevering bij beëindiging van de huurovereenkomst en het beheer. Voor het zorgeloos verhuren van woningen in Den Haag is The Real Estate Company altijd uw betrouwbare makelaar.


Makelaar vastgoedbeheer Den Haag

Zoekt u een betrouwbare makelaar voor beheer met goede referenties en uitgebreide mogelijkheden?

Vanzelfsprekend kunt u buiten aankoop, verkoop en verhuur van woningen ook voor vastgoedbeheer van onze diensten gebruikmaken. In Den Haag kunt u voor het beheer van uw vastgoed bouwen op onze expertise als makelaar. Beheer van vastgoed in Den Haag is zelfs een belangrijk aspect van onze dienstverlening om uw woning door de jaren heen goed te onderhouden en u te ontzorgen van het technisch en financieel beheer.

Bij het beheren van woningen, bedrijfsruimten en beleggingspanden kunnen we u zowel het technisch als het financieel beheer uit handen nemen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor beheer van uw woning of woningen in Den Haag? Onder het menu voor woningbeheer in Den Haag en omstreken vindt u hierover alle informatie.

Uiteraard mag u met vragen over het beheer van woningen ook rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor in Den Haag.

Bij ons ruime aanbod van koopwoningen in Den Haag krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden en variatie in onze koopwoning portefeuille. Daarbij kunnen we u uiteraard deskundig adviseren, informeren en behulpzaam zijn tijden het gehele verkoopproces. The Real Estate Company helpt u op correcte wijze en biedt volledige ondersteuning. Met ruim 23 jaar ervaring als makelaar kennen we de wet en regelgeving bij vastgoed aankoop, verkoop, huur en verhuur in Den Haag. Hierdoor kunt u de controle van eigendomspapieren, bewonersverenigingen en bestemmingsplannen volledig aan ons overlaten. Onze kennis van juridische zaken bij vastgoedtransacties is volledig op de hoogte gehouden.