Over ons

In tegenstelling tot vele andere makelaarskantoren richten wij ons op de kwaliteit van onze service en toewijding aan cliënten, en helpen we onze cliënten op een efficiënte manier een huis te vinden. The Real Estate Company richt zich op vastgoed verhuur aan expats in de regio Den Haag. Of u nu op zoek bent naar een studio, een gezinswoning of een villa, wij zullen graag het juiste huis voor u vinden. Wij zijn gespecialiseerd in zowel gemeubileerde als ongemeubileerde appartementen, voor korte of lange termijn verhuur.

Neem vandaag nog contact met ons op en ons team helpt u graag bij uw vestiging in de prachtige internationale stad Den Haag!


Kennis

Al jaren houden wij onze ogen en oren wijd open, dat zult u ook merken in de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopende makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Onze makelaars zijn uitstekend geschoold doordat ze regelmatig educaties volgen over woning gerelateerde aspecten.