Procedure

Wilt u voor een beperkte periode of permanent in Den Haag komen wonen? Bij uw huisvesting in Den Haag is ons makelaarskantoor u graag behulpzaam. Voor alle ondersteuning bij het vinden van geschikte woonruimte kunt u bouwen op onze goodwill en expertise als woning experts in de regio Den Haag.

Met ruim 23 jaar ervaring op de regionale woningmarkt en goede referenties zijn we in staat om al uw vragen over koop en huurwoningen te beantwoorden. Uw woonwensen nemen we daarbij als uitgangspunt. De procedure van The Real Estate Company is altijd deskundig en uiterst vriendelijk.


Optimale service met legio mogelijkheden

Ons makelaarskantoor richt zich op een optimale service en vindt goede persoonlijk contacten daarbij belangrijk. Als verhuurmakelaar verdiepen we ons in uw voorkeuren voor woningen en koppelen die aan onze actuele kennis van de markt voor woonruimte in Den Haag.

Bij onze gezamenlijke zoektocht naar de voor u ideale huurwoning in Den Haag, komen vanzelfsprekend de nodige vragen aan de orde. Heeft u belangstelling voor korte of lange termijn huurwoningen in Den Haag? Voor zowel short term als long term rentals kunnen we u in Den Haag legio mogelijkheden bieden.


Uw woonwensen zijn belangrijk voor ons

Wilt u graag in een specifieke wijk van Den Haag wonen en heeft u voorkeur voor het huren van een bepaald type woning? De mogelijkheden voor het huren van woonruimte in Den Haag omvat uiteraard diverse typen woningen. Hierbij kunt u denken aan 1 of 2 kamer appartementen, studio’s en gezinswoningen.

Wilt u gemeubileerde woonruimte huren in Den Haag of heeft u belangstelling voor een gestoffeerde woning? Bij The Real Estate Company zijn uw woonwensen belangrijk en we bieden u dan ook altijd passende opties. Wist u dat ook grachten appartementen in het centrum van Den Haag bij ons makelaarskantoor tot de mogelijkheden behoren?