Woning verkopen

The Real Estate Company wordt graag uw verkoopmakelaar. Uw huis verkopen? The Real Estate Company helpt u graag. Bij verkoop zijn wij bij uitstek de beste partner. The Real Estate Company weet proactief de beste partijen bij elkaar te brengen. Wij bemiddelen uiterst secuur en met zorg voor het gewenste resultaat. Dit doen wij op de persoonlijke manier waar wij bekend om staan. We leren u kennen en gaan in deze spannende tijd naast u staan, zodat het verkopen van uw huis zorgeloos is. We ontzorgen, hebben een heldere werkwijze en adviseren over hoe en wanneer u uw huis het beste te koop kunt aanbieden. Met een verkoopmakelaar in de arm heeft u een hogere opbrengst en voorkomt u juridische verrassingen. Vooral in een complexe markt als in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is een verkoopmakelaar essentieel.

Wat kunt u van ons verwachten bij de verkoop van uw woning:

 • Het vaststellen van de vraagprijs
 • Opname en fotografie van uw woning
 • Groot netwerk van beleggers
 • Presentatie van uw woning op onze eigen website en Funda.nl
 • Het verzorgen van bezichtigingen
 • Het voeren van onderhandelingen in nauw overleg met u als verkoper
 • Leveren van stukken aan de notaris
 • Inspectie van uw woning voor de notariële overdracht
 • Begeleiding tot en met het overdragen van de sleutel

Stappenplan

 1. Waarde bepalen
  Ons werk voor u begint met de waardebepaling van uw huis. Dit hoeft geen taxatie te zijn. Een gevalideerde taxatie is alleen nodig voor uw hypotheek. Aan de hand van de waardebepaling doen we u een voorstel over de manier waarop we uw huis in de markt kunnen zetten. We kijken naar andere verkopen in de omgeving, de staat van uw huis, de buurt waarin u woont én de markt.
 2. Woningpresentatie
  Hoe je huis gepresenteerd wordt is cruciaal. Die bekende eerste indruk. We maken hier dus veel werk van. Goede teksten, aansprekende fotografie en we laten plattegronden maken, zodat de belangstellende een goed beeld krijgt van uw huis. Een verkoopbord hoort er natuurlijk bij en als u het wilt, kunnen we ook een (drone) video voor u inzetten, artist impressions, 360 graden fotografie, woning laten presenteren door een presentator, miniwebsite voor het object(en), promoties en digitale bezichtigingen doen. Kortom, we maken gebruik van alle mogelijke manieren om uw huis op een onweerstaanbare manier te presenteren.
 3. Netwerk
  Neem een makelaar met een groot netwerk! Een makelaar moet weten wie er zoeken, wat ze zoeken, wanneer ze zoeken en wat potentiële kopers bereid zijn te betalen. Makelaardij is people business. Sinds 1995 zijn wij bezig om ons netwerk uit te breiden. Als u een woning wilt verkopen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of omgeving dan garandeert The Real Estate Company een zeer groot netwerk.
 4. Te koop
  Funda is de bekendste en grootste huizenzoeksite in Nederland met een enorm bereik. Hoe u een woning op Funda zet, bepaalt het bereik. Hoe meer bereik, hoe meer bezichtigingen. Wij weten welke foto’s u het beste als eerst kunt plaatsen en wat voor soort tekst verleidt om verder te lezen. De aanvragen tot bezichtigingen die we via Funda en andere platforms binnen krijgen, verwerken we en plannen we in. Daarnaast hebben wij een netwerk van beleggers, aankoopmakelaars, woningzoekende van 25+ jaar, waar wij de woning aan aanbieden, alsmede op social media!
 5. Bezichtigingen
  Elke bezichtiging nemen wij serieus. Het kunnen immers de kopers van uw huis zijn. U zorgt dat het huis aan kant is en schoon, wij zorgen voor een warm welkom, goede uitleg en bezichtigingen waarvan de belangstellenden een warm gevoel krijgen. We kennen alle ins en outs van je huis, waardoor we veel vragen kunnen beantwoorden. Na elke bezichtiging laten we u weten hoe het ging.
 6. Verkocht
  De belangstellende wilt uw huis kopen en doet een voorstel. Wij adviseren u, u bepaalt of u ermee instemt. We wijzen u op mogelijkheden en opties, en helpen u met het opzetten van het energielabel. Wij hebben het contact met de kopers namens u. Als koper en verkoper eruit zijn, maken we de koopovereenkomst op en leveren deze aan bij de notaris. Gefeliciteerd! Wij zorgen dat de rest van het proces in goede banen wordt geleid.

En nu… een nieuw huis kopen
Als u uw huis door The Real Estate Company laat verkopen, wilt u misschien ook wel dat wij u bijstaan bij het kopen van een huis in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of omgeving. Dat kan namelijk best lastig zijn in deze tijd. Met een aankoopmakelaar vindt u sneller uw droomhuis dat waard is wat u ervoor betaalt. Hoe dat precies werkt, leest u hier.