Verbouwing services

The Real Estate Company verzorgt ook verbouwingen en renovaties. Of het nu gaat om een gehele verbouwing of kleine renovaties om uw woning op te frissen voor de verhuur: alles is mogelijk. Wat levert een verbouwing op? Wat zijn de mogelijkheden om duurzaam te verbouwen? Wij hebben een zeer ervaren en professioneel team dat al uw vragen kan beantwoorden.

Duurzaam verbouwen wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Niet alleen is het beter voor het milieu, aangezien duurzame woningen in het Woningwaarderingsstelstel met aanzienlijk meer punten omhoog gaan, is het met betrekking tot uw huurinkomsten en de vraagprijs ook zeker interessant. Ook bij het verkopen van uw huis is verduurzaming financieel interessant. Vooral duurzame woningen zijn meer in trek en worden voor hogere prijzen verkocht. Bij een energiezuinig huis of een verbetering van het energielabel na verduurzaming wordt er vaak korting gegeven door geldvertrekkers op de hypotheekrente. Tevens zijn er vele subsidies beschikbaar voor zonnepanelen en isolaties. Wij leveren hier graag advies over en voeren de bouwwerkzaamheden voor u uit.

Wilt u de verbouwing compleet maken met meubilering? Hier vindt u meer informatie over de meubilering - en styling services die wij aanbieden. Heeft u een verbouwing voor ogen en wilt u hulp bij financiële zaken? Lees hier meer over onze financiële services.