Woning verhuren

Uw Huis Verhuren - snel uw woning verhuren aan expats in Den Haag, Rotterdam & Amsterdam

U heeft een woning rondom Den Haag, Rotterdam & Amsterdam en u wilt deze graag verhuren aan betrouwbare huurders? The Real Estate Company staat in de top 3 van grootste verhuurmakelaars in Den Haag en in de top 30 in Nederland. In de regio Zuid-Holland en Noord Holland is The Real Estate Company een actieve bemiddelaar bij de verhuur van woonruimte in alle prijsklassen. Met ruim 23 jaar ervaring met het verhuren, beheren en verkopen van woningen hebben wij een groot bestand van beschikbare en potentiële huurders van nationale en internationale organisaties en bedrijven alsmede ambassades. Onder onze cliënten bevinden zich met name veel specialisten en expats. Bij The Real Estate Company stellen we prijs op een goede relatie en persoonlijk contact met onze cliënten.

Service en optimale dienstverlening bij het verhuren van onder andere uw appartement, herenhuis of gezinswoning heeft bij The Real Estate Company de hoogste prioriteit. Onze specialisatie omvat de verhuur van zowel gemeubileerde en ongemeubileerde woningen voor korte of lange periodes in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en omgeving.

Graag willen wij u dan ook uitleggen hoe wij u hiermee kunnen helpen met onze unieke manier van verhuur en beheer. Ook kunt u direct een vrijblijvende aanvraag doen en zullen dan dezelfde dag nog contact met u opnemen.

Maak een afspraak Bel ons

  • Meer dan 23 jaar ervaring
  • Groot aanbod expat huurder
  • Snel schakelen
  • Persoonlijke service
  • 's-avonds en weekend bezichtigingen mogelijk
  • Ontzorgd van A tot Z

Door langdurige samenwerkingen met bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen beschikt The Real Estate Company over een ruim netwerk, zeker als het gaat om uw woning verhuren in Den Haag, Rotterdam & Amsterdam aan expats. Door het geselecteerd aanbieden van geschikte woonruimte aan particulieren, ondernemers en specialisten draagt The Real Estate Company bij aan de zakelijke ontwikkeling van Zuid-Holland en Noord-Holland. Ons makelaarskantoor wordt, door de regelmatige behoefte aan passende huurwoningen, door expats en diens werkgever veelvuldig ingeschakeld voor relocatie services. Hierbij speelt onze correcte en persoonlijke instelling tegenover onze cliënten een positieve rol.

Hoe wij te werk gaan

Verhuur contracten, check in rapporten, borg beheer en het aanvragen van de nutsvoorzieningen. Al deze dingen lijken overweldigend, tot u kennismaakt met ons kenmerkende procedure. Deze procedure begeleidt u stap voor stap en garandeert overzicht en rust van begin tot eind.