The Real Estate Company is uw aankoopmakelaar!

U bent niet de enige. Het vinden van uw droomhuis in deze tijd is geen gemakkelijke opgave. Laat staan dat u er tussenkomt en een bieding uitbrengt die u tot koper maakt. Bij aankoop is The Real Estate Company bij uitstek de beste partner. The Real Estate Company weet proactief de beste partijen bij elkaar te brengen. Wij bemiddelen uiterst secuur en met persoonlijke zorg voor het gewenste resultaat. Wij zijn zeer ervaren aankoopmakelaars die met kennis, humor en eindeloos veel geduld uw doel bereiken. We kennen de markt, weten wat er te koop is (óf komt) en we zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt. Als veelgevraagde aankoopmakelaar in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam kennen wij de markt en haar dynamiek. No cure, no pay! Zo doen we dat.

Wat kunt u van ons verwachten bij de aankoop van uw woning:

 • Vrijblijvend gesprek op ons kantoor
 • Volledige begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot en met de uiteindelijke aankoop van uw woning
 • Het op de hoogte houden van het actuele aanbod van uw woonwensen pakket
 • De juridische en bouwkundige aspecten onderzoeken
 • Het vaststellen van een reële marktwaarde
 • Het uitleggen en doornemen van de koopakte
 • Totale begeleiding tot en met de notariële overdracht

Stappenplan

 1. Hoe wilt u wonen?
  Uw huis moet perfect zijn. Wat voor u ‘perfect’ is, achterhalen we in een kennismakingsgesprek. Dat maakt ons werk zo leuk. We leren elke klant echt kennen en komen naast u staan om u te ontzorgen en het kopen van een huis weer leuk te maken. Door de behoefte achter de vraag te achterhalen, wordt voor ons duidelijk waar u écht naar zoekt. Wat is uw budget en hoe leeft u, waar wilt u wonen en hoeveel kamers heeft u nodig? We brengen het allemaal in kaart en maken vervolgens een profiel voor u.
 2. Een stapje voor
  Nog voor u uw droomhuis heeft gevonden, beoordelen we uw financiële mogelijkheden en zoeken we naar de beste voorwaarden voor u. Ook hierin denken we met u mee. Maandlasten zijn belangrijk, maar de hypotheek moet ook bij uw toekomst(dromen) passen. We verzamelen documenten en maken uw dossier compleet, zodat u alleen nog een koopakte en taxatie toe hoeft te voegen om uw hypotheekaanvraag te kunnen doen. Dat scheelt tijd en stress, precies op het moment dat u uw droomhuis vindt. Het maakt u slagvaardiger én dus aantrekkelijker als contractpartij.
 3. Zoeken en bezichtigen
  Nu we weten wat u zoekt, gaan we aan de slag. We kijken in ons eigen bestand, zoeken binnen ons netwerk en kijken op Funda. Als er naar ons idee een geschikt huis tussen zit, leggen we dit aan u voor en plannen we een bezichtiging in. Kijken doen we samen! We kijken met een kritisch oog, zodat jij in alle vrijheid je gevoel kunt volgen. Een mooi een-tweetje.
 4. Wat is het huis van je dromen waard?
  U weet pas wat iets waard is, als u wéét wat iets waard is! Wij helpen u met onze persoonlijke no-nonsense aanpak. Onze makelaars wijzen u onder andere op risico’s, onderzoeken de voorwaarden en adviseren u over de hoogte van de bieding, zodat u zich volledig kunt richten of u in deze woning gelukkig gaat worden.
 5. Bieden
  U wist het direct! Dit is het huis van uw dromen. Uit ervaring weten we dat dit ook het moment is dat uw gevoel de overhand neemt. Wij snappen dat, maar laten ons er niet in meeslepen. We bewaken al uw belangen. Dat wil zeggen, de hoogte van de bieding en de voorwaarden van de tegenpartij. De onderhandeling hoeft u zelf niet te doen. Dat regelen wij.
 6. Aankopen
  Hoera! Uw bod is geaccepteerd. Zet de champagne maar vast koud. Wij gaan alles voor u in orde maken. De verkopende partij of de notaris maakt de koopovereenkomst op. Deze controleren we voor u, voordat u gaat tekenen. Is de overeenkomst eenmaal getekend dan is het tijd om de champagne te ontkurken. Gefeliciteerd!
 7. Verhuizen
  Het is zover, u heeft de sleutel van uw droomhuis in handen. We gaan met u mee naar de notaris voor de levering. Vooraf hebben we samen de woning geïnspecteerd en de meterstanden opgenomen. Ook checken we nog even of u de juiste verzekering hebt. Als er nog verbouwd of geklust moet worden, helpen we u graag. Dit keer niet metterdaad, maar wel met raad. We helpen u graag bij het vinden van de juiste mensen voor deze klus.

Wij helpen je bij de aankoop én verkoop van uw huis. Spreekt het bovenstaande u aan en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Leuk! Wij maken graag kennis met u. Hier vindt u de contactgegevens van ons kantoor. Heeft u trouwens gezien dat we uw huidige huis ook kunnen verkopen? Soms kan het handig zijn – zeker voor de planning – om alles uit handen te geven aan één partij. Overweeg het gerust en lees meer over de manier waarop wij huizen in de markt zetten en verkopen.