Wij kopen uw woning

Wilt u uw (verhuurde) woning of beleggingspand snel verkopen? Heeft u geen zin in talloze bezichtigingen? Wilt u niet wachten tot u eindelijk een redelijk bod op uw woning ontvangt? Een snelle verkoop van uw huis kan wenselijk of noodzakelijk zijn.

The Real Estate Company is gespecialiseerd in in alle facetten van de vastgoedmakelaardij. Wij onderscheiden ons graag door meer diensten aan te bieden dan de gewone makelaar. Als full-service makelaar zijn wij één van de weinige vastgoedmakelaars die een compleet pakket kunnen aanbieden voor het verkopen van uw huis. Wij kopen woningen met eigen financiële middelen. Hierdoor kan de verkoop van uw huis binnen 24 uur geregeld zijn. Wij bieden een eerlijk bod op uw pand in samenwerking met een onafhankelijke taxateur en vragen geen verdere bemiddelingskosten. Wij handelen betrouwbaar en transparant. Is uw pand op het moment van aankoop verhuurd? Geen probleem, wij houden rekening met alle betrokken partijen. Door uw huis aan ons te verkopen, heeft u niet enkel de zekerheid dat u snel van uw woning af bent, u bespaart ook nog eens duizenden euro’s.

Wat zijn de voordelen van uw huis verkopen aan ons?

  • Uw woning verkocht binnen één week. Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!
  • Geen makelaarskosten bij verkoop. Wanneer wij uw huis opkopen nemen wij de kosten voor notaris, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. voor onze rekening. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen. Zelfs een aanbetaling is bij ons mogelijk. Uw huis aan ons verkopen kost u dus helemaal niets.
  • Direct zekerheid en een snelle afhandeling. Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.
  • Wij kopen uw huis in alle mogelijke staten. Ook al heeft uw woning onderhoud nodig, wij brengen toch graag een bod uit op uw woning. Wij zorgen zelf voor de renovatie en het onderhoud. Ook als uw woning verhuurd is op het moment van aankoop kunnen wij uw huis aankopen, wij houden rekening met alle betrokkenen partijen.

Komt uw woning in aanmerking? Iedereen kan bij ons een aanvraag doen. Onze klanten behoren tot uiteenlopende groepen in verschillende situaties:

  • Mensen die zonder rompslomp (en geen extra kosten) direct hun huis willen verkopen
  • Huiseigenaren die geen zin hebben in een langdurig verkoopproces en snel willen handelen
  • Om een executieverkoop te voorkomen en eerst bij ons een aanvraag willen doen voor een goed bod
  • Ouderen die het lastig vinden om te verkopen of zich willen richten op hun verhuizing naar een andere woning
  • Mensen die in situaties zitten waarbij ze de woning snel willen verkopen zoals bijvoorbeeld door een echtscheiding, werk of verkopen uit erfenis

In 3 stappen uw huis verkopen

1. Aanvraag

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via dit formulier.

2. Bod

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en brengen een bod uit. Een onafhankelijke taxateur biedt de hoogst mogelijke prijs. Wij kijken naar andere verkopen in de omgeving, de staat van uw huis, de buurt waarin u woont én de markt.

3. Verkocht

Vervolgens wordt er een koopovereenkomst opgesteld. Uw woning is nu verkocht.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via dit formulier.