Golden Key

Wonen en werken in een dynamische stad als Den Haag is aantrekkelijk en inspirerend. Met een gestage toestroom van expatriates uit alle werelddelen is Den Haag als bestuurscentrum van Nederland bijzonder in trek. Vanzelfsprekend is daarbij ook het aspect van passende woonruimte van belang.

Op het gebied van woningen voor expats heeft Den Haag veel te bieden en ons makelaarskantoor is daarbij qua werkwijze internationaal ingesteld. Woont u al in Den Haag en zoekt u andere woonruimte of wilt u zich vanuit het buitenland vestigen in onze mooie stad? Onze grote kennis van de Haagse woningmarkt in combinatie met een zeer persoonlijke service kan veel voor u betekenen.


Succesvol verhuizen Den Haag

The Real Estate Company garandeert u een vlotte en succesvolle verhuizing naar en binnen Den Haag. Vrouwelijke of mannelijke expatriates en hun gezinnen mogen bouwen op onze deskundige adviezen en volledige begeleiding bij hun huisvesting in Den Haag. U kunt gebruik maken van ons makelaarskantoor voor persoonlijke begeleiding maar ook telefonisch, via WhatsApp, Skype of e-mail van onze assistentie gebruikmaken.

The Real Estate Company heeft een vriendelijke benadering en kent een 100 % succesratio bij het vinden van passende woonruimte voor expats in Den Haag. We gaan voor u zeer specifiek te werk en doen ons best voor een passende woning binnen uw wensen en eisenpakket. Heeft u in Den Haag voorkeur voor een woning voor short stay of long term? Wilt u wonen binnen een bepaalde wijk, in de buurt van internationale scholen of vlakbij uw werk?