Golden Key

The Real Estate Company is uw partner bij het vinden van uw nieuwe woning in de stad van Peace & Justice. Met persoonlijke aandacht voor uw voorkeuren en woonwensen zijn wij toegewijd in het vinden van uw perfecte woning. Verhuizen kan een grote uitdaging zijn. Met een gestage toestroom van expatriates uit alle werelddelen is Den Haag als bestuurscentrum van Nederland en met de vele Internationale organisaties bijzonder in trek.

Bent u reeds woonachtig in Den Haag of gaat u verhuizen naar Den Haag, Rotterdam of Amsterdam? Wij verzorgen uw verhuizing! Via persoonlijk contact of via telefoon, Skype en e-mail kunnen wij u bij elke stap helpen. Wij onderhandelen over de voorwaarden of uw huurovereenkomst en prijs. Ook zorgen wij ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden van de benodigde regelgeving en regelen wij uw nutsabonnementen en verzekeringen.


- The Real Estate Company is dé expert in expat huisvesting

- 100 % succesratio

- Met meer dan 25 jaar ervaring

- Uitgebreid netwerk en samenwerkingen met verhuurders, woningcorporaties en relocation desks

- Efficiënte en persoonlijke service

- Relaties met de Internationale organisaties

The Real Estate Company garandeert u een vlotte en succesvolle verhuizing naar en binnen Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Expatriates en hun gezinnen mogen rekenen op onze deskundige adviezen en volledige begeleiding bij hun huisvesting.

Neem contact met ons op over onze custom Expat Relocation Services.