Corporate Services

Bent u bedrijfsmatig geïnteresseerd in woonruimte voor expats? Het verzorgen van huisvesting voor expats in Den Haag is voor ons makelaarskantoor dagelijkse bezigheid. In het verlengde daarvan bieden we u graag onze corporate services aan. Heeft u op regelmatige basis geschikte woningen nodig voor buitenlandse specialisten, gasten of medewerkers van uw bedrijf?

Business to business dienstverlening voor bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties is via The Real Estate Company zeer goed geregeld. Onder onze corporate services vallen alle werkzaamheden die voor huisvesting van expatriates nodig en nuttig zijn. U kunt hierbij rekenen op onze volledige inzet en grote kennis van de actuele woningmarkt in Den Haag.


Corporate service op maat

Als verhuurmakelaar gespecialiseerd in appartementen, studio’s en gezinswoningen voor expats, behoren we in Den Haag bij de top 3 van actieve makelaarskantoren. Met een dagelijks wisselend en groot aanbod van geschikte huurwoningen in Zuid-Holland, bieden we graag een corporate service op maat. We zijn een gerenommeerd verhuurmakelaar en kunnen u, met onze corporate services, een aanzienlijke tijd en kostenbesparing bieden.

Door het uitbesteden van uw personeelshuisvesting in Den Haag bij ons makelaarskantoor, bent u gegarandeerd van onze professionele aandacht en actieve ondersteuning. Onze corporate services omvatten alle diensten die nodig zijn bij woonruimte voor expats, gestoeld en toegespitst op uw wensen en behoefte. U kunt op ons makelaarskantoor rekenen bij zaken als de selectie van woonruimte, inventariseren, bezichtigen en het voeren van alle onderhandelingen.