Corporate Services

The Real Estate Company verleend full service diensten voor de verhuizingen van uw medewerkers. Wij zijn ervaren in het huisvesten van kleine en grote groepen net aangekomen werknemers en zijn gespecialiseerd in het verhuisproces van personeel van over de gehele wereld. Laat uw medewerker zich focussen op zijn nieuwe baan en wij richten ons op hun huisvesting.

Wij bieden persoonlijk contact met elke medewerker voordat zij in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam arriveren. Ook kunnen wij u volledig ontzorgen om verscheidene appartementen aan te bieden en bezichtigen met uw corporate representative of via video-call met de werknemer. Het verzorgen van huisvesting voor expats is voor ons makelaarskantoor een dagelijkse bezigheid.

- Wij hebben lokale kennis en een groot netwerk van huiseigenaren en partners

- Efficient en zeer ervaren met client georienteerde services

- Long stay of short stay

- Individuele huurders of families

- Studio’s, appartementen en luxe woningen

- Full serviced & turnkey appartementen

- Assistentie van A tot Z

WIj behoren bij de grootste makelaarskantoren in Den Haag. Met een dagelijks wisselend en groot aanbod van geschikte huurwoningen in Zuid-Holland, bieden we graag een corporate service op maat aan. We zijn een gerenommeerd verhuurmakelaar en kunnen u, met onze corporate services, een aanzienlijke tijd en kostenbesparing bieden. Onze corporate services omvatten alle diensten die nodig zijn bij woonruimte voor expats. U kunt op ons makelaarskantoor rekenen bij zaken als de selectie van woonruimte, inventariseren, bezichtigen, de check-in en -uit, en het voeren van alle onderhandelingen.