Short Stay

Heeft u op korte termijn behoefte aan een woning voor short term rental in Den Haag? Ons makelaarskantoor in Den Haag biedt expats ruime mogelijkheden voor het huren van short stay woonruimte.

Ons grote aanbod woningen voor expats is geselecteerd op kwaliteit, inrichting en faciliteiten waarbij beschikbaarheid per direct een pre is.

Onze turn key expat woningen kunt u op short notice, zelfs binnen 24 uur, betrekken. Met ons woningaanbod in de regio Den Haag bieden we u een ruime keuze voor een korte verblijfsduur(short stay) als wel een langere huurperiode(long term). Short stay huurmogelijkheden en flexibiliteit zijn bij ons aanbod van woningen voor expats in Den Haag standaard.


Turn Key woningen Den Haag

De ervaring leert ons dat expats in de regio Zuid-Holland regelmatig behoefte hebben aan woonruimte voor een korte periode. Bij de keuze tussen verblijf in een hotel en een turn key woning wordt vaak toch gekozen voor een echt huis. Het huren van een woning voor short term rentals is daarbij in de regel ook veel voordeliger dan een dure hotelkamer.

Ons woningaanbod voor short stay in Den Haag is bijzonder gevarieerd en verspreid over diverse wijken. Dit biedt een prettige bijkomstigheid. Door de ruime keuze van locaties bij ons huuraanbod wordt namelijk de reistijd van de expat, van en naar het werk, vaak aanzienlijk verkort.


Short term rentals Den Haag

Een volledig ingerichte woning met een prettige huiselijke atmosfeer, alle faciliteiten en volop privacy biedt aan een expat een duidelijke meerwaarde. Bij het huren van een woonruimte voor short stay via ons makelaarskantoor in Den Haag mag u bovendien rekenen op een persoonlijke en uiterst vriendelijke begeleiding.

Heeft u woonruimte nodig voor meerdere werknemers of zakelijke relaties van uw bedrijf of organisatie? Door onze ruime keuze aan short stay woningen in de regio Den Haag is het ook mogelijk om meerdere (collega) expats gezamenlijk in één woning te laten verblijven. Hierdoor bespaart u aanzienlijk aan huisvestingskosten terwijl deze short stay woningen uiterst comfortabel zijn.