Bedrijfsmatig aanbod

 • Nieuw

  Damlaan


  Leidschendam
  €2.350,- (excl.)
  90 m²
  0

Zoekt u in de regio Den Haag een geschikt zakenpand of bedrijfspand? Bij The Real Estate Company in Den Haag vindt u een regelmatig wisselend bedrijfsmatig aanbod van winkelpanden, bedrijfspanden en kantoorpanden. Het bedrijfsmatig aanbod van ons makelaarskantoor betreft daarbij zowel de verhuur als de verkoop van bedrijfsruimte.

Bent u in Den Haag op zoek naar een winkelruimte met of zonder inventaris, werkplekken voor uw personeel of een min of meer traditionele kantoorruimte? Als gerenommeerd makelaar begrijpen we heel goed dat u als ondernemer uw specifieke voorkeuren heeft bij de keuze voor een zakelijke locatie.

Bedrijfspanden Den Haag

Ons makelaarskantoor in Den Haag biedt u bij het zoeken naar bedrijfspanden gedegen professionele ondersteuning. Door aanbiedingen van bedrijfsmatig vastgoed door ons te laten controleren en de onderhandeling over de vraagprijs aan te gaan, haalt u uw eerste winst al binnen.

Bent u op zoek naar een specifieke locatie van zakelijk vastgoed? Het controleren van notariële akten, eigendoms- en overdrachtspapieren behoort bij onze werkzaamheden als aankoopmakelaar. Is het geldende bestemmingsplan en de beschikbare oppervlakte van een bedrijfsruimte voor u belangrijk?

Vandaag nog bezichtigen
Geen inschrijfkosten
Bezichtigen altijd mogelijk
Gratis zoekopdracht

Bedrijfspanden Den Haag
Zakelijk vastgoed Den Haag

Kopen of huren zakelijk vastgoed Den Haag

Een adequate zoektocht naar uw ideale bedrijfspand behoort bij de mogelijkheden van ons makelaarskantoor. Door onze zeer actieve rol als makelaar bij de verhuur, verkoop en het beheren van vastgoed kennen we de regionale vastgoedmarkt door en door.

Met ruim 23 jaar ervaring en een uitgebreid bestand van zakelijke relaties kunnen we bedrijfsmatig veel voor u betekenen. Heeft u belangstelling voor het kopen of huren van zakelijk vastgoed in de regio Zuid-Holland?

Actuele aanbiedingen bedrijfspanden

Regelmatig bevinden zich bij ons bedrijfsmatig aanbod van vastgoed panden waarbij we niet adverteren. Vanwege de actuele bedrijfsvoering is discretie bij verhuur en verkoop daarbij wenselijk. Het betreft hier veelal bedrijfsmatig aanbod van actieve bedrijven waaronder horeca, verhuurde woningen en winkelprojecten.

Wilt u meer weten over ons actuele bedrijfsmatig aanbod van vastgoed in Den Haag? In Den Haag en omgeving is The Real Estate Company graag uw betrouwbare partner bij al uw zakelijk vastgoed. Heeft u zelf een bedrijfspand dat u wilt verhuren of verkopen in de regio Den Haag? U mag voor informatie over bedrijfsruimte altijd contact opnemen met ons makelaarskantoor.

Zoeken

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.