INSCHRIJVEN HUURWONING

GRATIS · GELIJK AAN DE SLAG · SUCCES GEGARANDEERD

U zal zich inschrijven voor een huurwoning en hiermee u aanmelden tot een opdracht tot aanhuur. Wij zullen voor u de woning vinden die perfect bij u aansluit.

Daarbij zullen wij u zeker 3 woningen tonen zowel binnen als buiten ons eigen bestand. Dit houdt in dat wij bij collega makelaars toegang hebben om ook die woningen aan u te tonen.


  • 1. Persoonsgegevens  • 2. Woonwensen


  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

  • 3. Werk / Inkomen gegevens  • 4. Aanmelden


  • Indien wij een geschikte woning voor u hebben gevonden worden er kosten in rekening gebracht zoals op de website en deze pagina omschreven
  • We sturen je graag e-mails met daarin ons nieuwe aanbod

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Kosten

Wanneer wij voor u succesvol een huurwoning hebben gevonden en voor u een passend bod hebben gedaan welke door u en eigenaar is geaccepteerd vragen wij eenmalig 1 maand courtage excl. btw over de gehele huurprijs.

Jouw voordelen

Een groot aanbod

Eerste keus voor veel woningen

Snel schakelen

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot

Inschrijven huurwoning

Bent u op zoek naar een huurwoning in Den Haag, heeft u specifieke woonvoorkeuren en wilt u snel resultaat? Inschrijven voor een huurwoning in de regio Den Haag is bij ons makelaarskantoor makkelijk en resultaatgericht. Daarbij is uw inschrijving voor een huurwoning in Zuid-Holland ook nog eens volledig op no cure, no pay basis.

Bent u al wat langer op zoek naar een geschikte huurwoning in Den Haag, Delft of Leiden? U zult dan wel gemerkt hebben dat het dagelijks afstruinen van internet, op zoek naar betaalbare woonruimte in de regio Den Haag, erg tijdconsumerend is.

Houdt u de kranten in de gaten speciaal voor advertenties voor huurwoningen? Snel reageren is dan een eerste vereiste en daarbij bent u ook nog eens één van de vele, vaak tientallen gegadigden voor een woning. De aanhouder wint maar er is ook is een simpele en adequate methode voor het zoeken van een huurwoning in Den Haag.

Wij zoeken en vinden uw ideale huurwoning

Ons makelaarskantoor kan bij het vinden van een geschikte huurwoning veel voor u betekenen. Houdt u van een zakelijke aanpak en kiest u liever voor een optimale kans op succes bij het zoeken naar een goede huurwoning in Den Haag? Door het inschrijven voor een huurwoning bij The Real Estate Company wordt uw woonruimte snel voor u gevonden. Inschrijven voor een huurwoning bij ons makelaarskantoor in Den Haag biedt u daarbij uitgebreide mogelijkheden om al uw woonwensen te vervullen. Bij uw inschrijving voor een huurwoning kunt u al uw voorkeuren simpel en overzichtelijk invullen.

Expat verhuur binnen 24 uur

Expat verhuur binnen 24 uur

Klantgerichte verhuurmakelaar

Klantgerichte verhuurmakelaar

Netwerk van internationale instituten

Netwerk van internationale instituten

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Persoonlijk & zorgeloos advies

Persoonlijk & zorgeloos advies.

Inschrijven huurwoning in specifieke wijk of buurt

Als gerenommeerd verhuurmakelaar in Den Haag houden we rekening met uw wensen en bieden u, na uw inschrijving, geselecteerde huurwoningen aan die voldoen aan uw eisen. Wilt u een woning huren in een specifieke wijk van Den Haag? Dit kan bijvoorbeeld het Statenkwartier zijn, vlakbij de internationale zone, of het iets rustiger gelegen Duinoord met zijn prachtige herenhuizen.

Uw voorkeur voor een huurwoning in een bepaalde wijk is voor ons doorslaggevend. De Archipelbuurt in het centrum van Den Haag, door veel Hagenezen ook wel Indische buurt genoemd, heeft regelmatig beschikbare huurwoningen en is bij expats bijzonder in trek.

Meerdere voorkeuren bij inschrijving mogelijk

Bij het inschrijven voor een huurwoning bij The Real Estate Company mag u trouwens ook meerdere voorkeuren doorgeven.

Dit staat uw kansen op snel resultaat bij het vinden van een geschikte huurwoning in Den Haag absoluut niet in de weg. Bij onze selectie van huurwoningen volgen we uw aanwijzingen en voorkeuren uiterst precies. Door ons grote netwerk van relaties in de vastgoedwereld waaronder eigenaren van woningen, woningcorporaties en collega makelaars in de regio Den Haag, bieden we op basis van uw inschrijving een snelle reactie.

Snelle reactie na inschrijving huurwoning

U ontvangt na het inschrijven voor een huurwoning van ons makelaarskantoor een selectie van minimaal 3 geschikte huurwoningen. U bent voor deze woningen de eerste huur kandidaat. Wilt u snel de beschikking over een voor u ideale huurwoning in de regio Den Haag? U mag zich vandaag nog inschrijven via ons makkelijke online inschrijvingsformulier voor een huurwoning.

Zodra uw inschrijving voor een huurwoning in Den Haag bij ons makelaarskantoor binnenkomt, neemt een van onze medewerkers contact met u op. The Real Estate Company maakt werk van uw opdracht tot aanhuur. Persoonlijke dienstverlening, snelheid en een goede service met betrekking tot uw huurwensen zijn bij ons makelaarskantoor gegarandeerd. Bel direct naar 070 – 763 0408 of vul ons contact formulier in.

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem vandaag contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Den Haag zo makkelijk is als mogelijk.