Koopwoning aanbod

Bent u op zoek naar een koopwoning in Den Haag? Bij ons aanbod van koopwoningen in Zuid-Holland vindt u woningen in zeer uiteenlopende prijsklassen. Het soort woning, de oppervlakte maar zeker ook de wijk waarin de koopwoning staat, bepaald daarbij voor een gedeelte de vraagprijs. Heeft u tussen ons aanbod van koopwoningen in de regio Den Haag één of meerdere woningen gezien die aan uw eisen voldoen?

The Real Estate Company helpt u graag verder bij uw selectie.Uw aanvraag voor een bezichtiging wordt door ons makelaarskantoor altijd snel gehonoreerd en ingepland. Een bezichtiging van een woning uit ons aanbod van koopwoningen is geheel vrijblijvend en vooral informatief. Door onze ruime ervaring bij het verkopen van woningen begrijpen we heel goed dat u niet dagelijks een huis zal kopen.

Het kopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis en vaak ook een kwestie van gevoel. Alleen al hierom zijn alle aangeboden woningen door ons makelaarskantoor uitvoerig gecontroleerd en in orde bevonden. U mag uiteraard bij bezichtiging uw eigen aankoopmakelaar meenemen. The Real Estate Company vertegenwoordigd bij het aanbod van koopwoningen in Den Haag de verkopende partij.

Koopwoningen aanbod Den Haag

Zaken als de onderhoudssituatie of het functioneren van de Vereniging van Eigenaren hebben we bij ons aanbod van koopwoningen al uitvoerig in kaart gebracht. Alle informatie over koopwoningen in Den Haag die bij The Real Estate Company worden aangeboden is actueel en volledig up to date. Daarbij hebben we alle gegevens over de eigendomssituatie al voor u gereed liggen. Ook eventuele bestemmingsplannen en milieuaspecten zijn bij ons aanbod van koopwoningen in Den Haag voor u inzichtelijk gemaakt en beschikbaar.

Wilt u voor een koopwoning in Den Haag graag een eigen bouwkundige keuring laten uitvoeren? Ook hiervoor biedt The Real Estate Company u alle gelegenheid. Zoekt u in de regio Den Haag een koopwoning met een specifiek interieur of een bepaald aantal slaapkamers? Met ruim 23 jaar ervaring bij de aankoop, verkoop, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden in Den Haag kunt u rekenen op onze volledige service en expertise.

Zoeken

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.