The Real Estate Company

Jong en dynamisch, gericht op kwaliteit en toewijding aan cliënten.

In tegenstelling tot vele andere makelaarskantoren richten wij ons op de kwaliteit van onze service en toewijding aan cliënten, en helpen we onze cliënten op een efficiënte manier een huis te vinden.

The Real Estate Company richt zich op vastgoed verhuur aan expats in de regio Den Haag. Of u nu op zoek bent naar een studio, een gezinswoning of een villa, wij zullen graag het juiste huis voor u vinden. Wij zijn gespecialiseerd in zowel gemeubileerde als ongemeubileerde appartementen, voor korte of lange termijn verhuur.

Neem vandaag nog contact met ons op en ons team helpt u graag bij uw vestiging in de prachtige internationale stad Den Haag!

The Real Estate Company heeft het kwaliteitslabel Verhuurders Belangen

Om dit label te verkrijgen, moet het bureau strenge financiële en kwaliteitstests doorlopen. Dankzij de uitstekende diensten van The Real Estate Company voor zowel verhuurders, huurders, vakkennis en persoonlijke aanpak, heeft Verhuurdersbelangen haar kwaliteitslabel toegekend aan ons bureau. Dit is het grootste kwaliteitslabel in Nederland, met meer dan tachtig gelieerde verhuurbedrijven. Met deze status verzekeren wij de kwaliteit van alle huurovereenkomsten die de Real Estate Company mogelijk maakt. Verhuurdersbelangen ondersteunt de bureaus die met dit label zijn belast om de kwaliteit van de kantoordiensten te verbeteren en dient om alle activiteiten te adviseren en te controleren.

Keurmerk verhuurdersbelangen

Het label biedt ook een meer grondige en uitgebreide achtergrondcontrole van toekomstige huurders. Het verstrekken van juridisch advies en incassodiensten versnelt de oplossing door het agentschap van juridische of financiële geschillen. Voor u, de klant, is dit een garantie voor de kwaliteit die u mag verwachten.

The Real Estate Company Green – Wij geloven in het belang van een groene en duurzame onderneming. We rijden in hybride auto’s, gebruiken groene energie en limiteren ons gebruik van papier. Door innovatieve manieren van digitalisering bieden we elektronische ondertekening voor al onze documenten en het digitale ecosysteem, op deze manier hebben wij ons papiergebruik met 85% gereduceerd.

Eco friendly