Woning verhuren aan expat

Wilt u in de regio Den Haag uw woning verhuren aan een expat maar weet u niet precies hoe?

Woningverhuur aan expats is via ons makelaarskantoor in Den Haag snel en gemakkelijk, zonder dat u er zelf nog iets aan hoeft te doen. Om uw woning te verhuren aan expats volgen we als ervaren verhuurmakelaar beproefde en zeer succesvolle methodes.

Door ons uitgebreide netwerk van internationale bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen beschikken we over voldoende goede contacten voor optimale verhuur. In de woningmarkt voor expats heeft ons makelaarskantoor een uitstekende reputatie. Spreekt verhuur van uw woning aan een expat u aan?

Voor een geslaagde verhuur van uw woning aan specialisten en expats zijn we u in de Regio Den Haag graag van dienst. Als verhuurmakelaar kunnen we u alvast veel informatie verschaffen over de praktijk van het verhuren. Wilt u hier een voorbeeld van? Een expat is bijvoorbeeld zeker niet altijd of uitsluitend op zoek naar zeer exclusieve woonruimte. Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Als verhuurmakelaar aan expats verhuren we woningen in verschillende prijsklassen. Er zijn in ons verhuur bestand dan ook uiteenlopende types woningen welkom. Voor verhuur van studio’s, appartementen en woningen met 1, 2 of meer slaapkamers aan expats, zijn we een zeer actieve bemiddelaar.

Wilt u weten wat we bij de verhuur van uw woning aan expats zoal kunnen betekenen? The Real Estate Company biedt u exclusief toegang tot een groot potentieel aan betrouwbare huurders voor uw woning. Onze visie is voor u de sleutel tot succes, want bij alle verhuur aan expats richten we ons op kwaliteit en langdurige goede relaties met onze cliënten.

Onze activiteiten als specialist bij het verhuren van woningen aan expats omvat alle voorkomende werkzaamheden. Heeft u een woning in Den Haag, overweegt u om te verhuren aan een expat en wilt u daarbij een expert in de arm nemen? Bij onze activiteiten om uw woning te verhuren aan expats ondernemen we alle stappen die nodig zijn voor een optimaal rendement.

Vanaf het inspecteren van uw woning tot aan de actuele verhuur inclusief alle contractuele afhandelingen, bij woning verhuren aan expat zijn we graag uw betrouwbare partner. Het gehele verhuurtraject kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u hier meer over weten?

U mag contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek beantwoorden we graag uw vragen. Voor goede informatie en uitgebreide mogelijkheden bij het verhuren van uw woning aan expats, bent u bij The Real Estate Company in Den Haag op de juiste plaats.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Expat verhuur binnen 24 uur

Expat verhuur binnen 24 uur

Klantgerichte verhuurmakelaar

Klantgerichte verhuurmakelaar

Netwerk van internationale instituten

Netwerk van internationale instituten

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Persoonlijk & zorgeloos advies

Persoonlijk & zorgeloos advies.

Succesvol woning verhuren aan expats

Zorgeloze verhuur van woningen aan expats is bij The Real Estate Company in Den Haag absoluut mogelijk. Succesvol verhuren van woningen aan expats is een van onze specialisaties. Daarbij behoort de uitvoering van alle werkzaamheden tot de mogelijkheden. De juiste stappen voor geslaagde verhuur zijn bij ons makelaarskantoor dan ook dagelijkse praktijk. Heeft u bij ons uw woning aangemeld voor verhuur aan expats? Dan gaan we meteen voor u aan de slag. Tijd is geld en iedere dag dat uw woning niet verhuurt is, zien we bij The Real Estate Company als een verliespost. Optimale inkomsten uit de verhuur van uw vastgoed is bij ons makelaarskantoor prioriteit.

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem vandaag contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Den Haag zo makkelijk is als mogelijk.

Professionele promotie expat verhuur woning

Is uw woning in de regio Zuid-Holland klaar om verhuurt te worden aan expats? Het is dan onze taak om uw woning zo snel mogelijk onder de aandacht te brengen van betrouwbare huurders. Daarbij kunt u rekenen op onze volledige inzet als verhuurmakelaar. Onze activiteiten omvatten onder meer het produceren van optimaal beeldmateriaal. Deze foto’s of video’s worden gemaakt door een professionele fotograaf en zijn bestemd voor promotionele doeleinden.

Doordat expats veelal vanuit het buitenland op zoek zijn naar geschikte woningen om te huren zijn duidelijke en mooie visuals een aangewezen middel. Ook worden deze visuals geadverteerd op gespecialiseerde media voor uw doelgroep van expats en buitenlandse professionals. Vanzelfsprekend adverteren we uw woning op onze door expats veelbezochte website en social media kanalen. Last but not least bieden we het promotiemateriaal van uw woning gericht aan bij geïnteresseerde en financieel draagkrachtige huurders uit ons netwerk.

Woning verhuren aan expat

Goede contacten bij expat verhuur

Onze goede contacten en bestaande relaties met ambassades en multinationals zijn bij verhuur van woonruimte aan expats een extra voordeel. Het rechtstreeks te huur aanbieden van uw woning aan ons bestand van betrouwbare huurders is een beproefde en duurzame methode. De screening en selectie van belangstellende kandidaat huurders heeft daarbij zeker onze aandacht.

Door uitgebreide en grondige screening vooraf van alle belangstellende huurders, voorkomen we mogelijke financiële teleurstellingen. U kunt erop rekenen dat we bij de screening van kandidaat huurders voor uw woning uiterst zorgvuldig te werk gaan. Daarbij voldoen we uiteraard aan alle wettelijke regels en bepalingen voor verhuur van woonruimte in de regio Den Haag.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Ruime ervaring expat verhuur

Ervaring en kennis van de woningmarkt in de regio Den Haag is bij succesvolle verhuur van uw woning aan expats belangrijk.

Ons makelaarskantoor heeft ruim 23 jaar ervaring bij het verhuren, verkopen en beheren van woningen en bedrijfspanden in Zuid-Holland. In Nederland behoren we bij de top 30 van meest actieve en toonaangevende verhuurmakelaars.

Betrouwbaarheid en optimale dienstverlening zijn de fundamenten van ons makelaarskantoor in Den Haag. The Real Estate Company speelt in op de actualiteit bij alle voorkomende woningverhuur aan expats in Den Haag. Door optimale zorgvuldigheid bij onze activiteiten is onze goede naam gevestigd bij zowel huurders als eigenaren van woningen in Zuid-Holland.

Expat verhuur lange en korte periodes

In principe is het altijd mogelijk om in Den Haag uw woning te verhuren aan een expat. Als uitgangspunt dient uw woning representatief te zijn en bij voorkeur per direct verhuurbaar. Dit wordt ook wel turn key oftewel sleutelklaar genoemd. In ons netwerk van betrouwbare huurders en expats bestaat belangstelling voor zowel short term(korte termijn huur) als long term rentals(verhuur voor een langere periode).

Bij verhuur van uw woning aan een expat speelt de wijk waarin uw woning zich bevindt een rol. Dit komt doordat de meeste expats bij voorkeur een woning huren dichtbij hun werk, de uitvalswegen of het centrum van Den Haag. Onze kennis van de woningmarkt waaronder de dagelijkse vraag en aanbod, is volledig up to date. Met onze expertise bij het verhuren van uw woning aan expats zijn we u graag ten dienst.

Meer weten over expat verhuur?

Heeft u in Den Haag of omgeving een woning die u wilt verhuren aan een expat? Voor informatie over onze diensten en mogelijkheden als verhuurmakelaar in Den Haag en omgeving mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt uw woning in Den Haag zowel tijdelijk als permanent verhuren aan expats.

Ons makelaarskantoor werkt volledig volgens uw wensen en voorkeuren. Bij alle verhuur van woningen aan expats volgen we de wettelijke bepalingen en zijn daarbij zeer ervaren. Heeft u voor uw woning behoefte aan een betrouwbare verhuurmakelaar die gespecialiseerd is bij verhuur aan expats? Neem dan nu contact met ons op. Voor snelle en zorgvuldige verhuur aan expats is The Real Estate Company in Den Haag voor u beschikbaar.