Stap voor stap uw woning verhuren

Download hier gratis onze informatie brochure om uw woning te verhuren.

Woning verhuren Den Haag

Wilt u uw woning verhuren aan betrouwbare huurders? Wilt u meer informatie over woning verhuren Den Haag? The Real Estate Company staat in de top 3 van grootste verhuurmakelaars in Den Haag en in de top 30 in Nederland. In de regio Zuid-Holland is The Real Estate Company een actieve bemiddelaar bij de verhuur van woonruimte in alle prijsklassen. Met ruim 23 jaar ervaring met het beheren, verkopen en verhuren van woningen hebben we een groot bestand van beschikbare en potentiële huurders van nationale en internationale organisaties & bedrijven alsmede ambassades. Onder onze cliënten bevinden zich met name veel specialisten en expats. Bij The Real Estate Company stellen we prijs op een goede relatie en persoonlijk contact met onze cliënten.

Service en optimale dienstverlening bij het verhuren van uw appartement, villa of gezinswoning heeft bij ons makelaarskantoor een hoge prioriteit. Onze specialisatie omvat de verhuur van zowel gemeubileerde en ongemeubileerde woningen in Den Haag en omgeving. Bent u de eigenaar van een woning en wilt u deze voor een korte of juist uw woning een lange periode verhuren? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

23 jaar ervaring
Groot aanbod expat huurder
Snel schakelen
Persoonlijke service
‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk
No cure – no pay
Ontzorgd: van A tot Z

Woning verhuren Den Haag expats

Door langdurige samenwerkingen met bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen beschikt ons makelaarskantoor over een ruime verhuur portefeuille, zeker als het gaat om woning verhuren Den Haag aan expats. Door het geselecteerd aanbieden van geschikte woonruimte aan particulieren, ondernemers en specialisten draagt The Real Estate Company bij aan de zakelijke ontwikkeling van Zuid-Holland en Den Haag in het bijzonder. Ons makelaarskantoor wordt, door de regelmatige behoefte aan passende huurwoningen, door expats veelvuldig ingeschakeld. Hierbij speelt onze correcte en persoonlijke instelling tegenover onze cliënten een positieve rol.

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16, Den Haag
rentals@trechousing.nl
070 – 763 0408
10:00 – 19:00

Facebook

Woning verhuren met The Real Estate Company

1. Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak via de telefoon, het online contactformulier, per mail of door langs te komen bij ons op kantoor.

2. Intakegesprek

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, maken wij samen met u een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. U ontvangt hiervan een bevestiging per mail.

3. Woning inname

Nadat een geschikte tijd en datum is overeengekomen, komen wij bij uw te verhuren woning langs om uw woning in te nemen aan de hand van het ‘Inname Document’, een goede (gratis) fotoreportage te maken en met u te overleggen over de passende huurprijs. Tevens worden belangrijke zaken als huurvoorwaarden, type huurders en huurperiode met u besproken.

Hierbij is het belangrijk dat u de volgende zaken vooraf heeft voorbereid:

  • Bruto kosten voor uw woning
  • Vragen die u heeft ten aanzien van TREC

U ontvangt tevens na het bezoek een e-mail met hetgeen dat is besproken, alsmede een kopie van het eerdergenoemde ingevulde ‘Inname Document’.

4. Afspraak beeldmateriaal

Om te zorgen dat wij uw woning zo succesvol mogelijk kunnen aanbieden, maken wij tevens een afspraak om foto’s te maken van uw woning. Deze foto’s zijn voor zowel intern als extern gebruik.

5. Pro actief adverteren

Uw woning wordt op meer dan 28 nationale en internationale websites geplaatst. Ook dragen wij zorg voor het onder de aandacht brengen van uw woning door het nieuwe beschikbare aanbod aan de juiste (internationale) organisaties en woningzoekenden toe te zenden. Daarnaast plaatsen wij uw woning op onze website, Facebook, Instagram en Pararius.

Extra exposure? Vraag naar de mogelijkheden om uw woning betaald op Facebook en social media te adverteren en/of te laten plaatsen op Funda.

6. Afspraak kandidaat huurders

Alvorens wij bezichtigingen inplannen met kandidaat huurders, plannen wij een afspraak in om de volgende zaken met de kandidaat huurder door te nemen:

  • Is er een match tussen huurder en woning?
  • Wat voor werk doet de huurder?
  • Wat is het inkomen van de huurder?
  • Hoeveel personen, wat is de (gezin)samenstelling en de intrek datum?
7. Bezichtigingen

Na de afspraak met de kandidaat huurder, gaat hij of zij met onze collega mee om de woning te bezichtigen. Hierna wordt de kandidaat huurder weer mee teruggenomen naar het kantoor om een opvolg gesprek te voeren. Hier wordt ernaar gestreefd de ‘Intentieverklaring’ in te vullen of een eventuele tweede bezichtiging in te plannen.

8. Follow up / Intentieverklaring

Bij interesse wordt een officieel en bindend bod formulier naar de kandidaat huurder gestuurd die, met ondersteuning van een collega, ingevuld wordt met zaken als:

  • Huurprijs excl./incl.
  • Huurperiode
  • Meubilering
  • En eventuele extra voorwaarden (bijvoorbeeld verfverzoeken of afwijkende intrek datum)

Tevens dient kandidaat huurder de juiste en wettelijk verplichte documentatie te overleggen. Na screening worden deze documenten, tezamen met de ‘Intentieverklaring’, aan u gestuurd.

9. Contract

Wanneer u de eerdergenoemde documentatie accepteert, wordt de kandidaat huurder ingelicht en wordt de huurovereenkomst door ons opgemaakt.

In deze overeenkomst worden alle door beide partijen overeengekomen zaken en afspraken vermeld. Ter aanvulling worden ook primaire (huurprijs, ingangsdatum, termijn, voorschotten etc.) en secundaire (tuinonderhoud, reparaties, belastingen, opzegtermijn, inschrijving etc.) zaken in het contract opgenomen.

Indien u, na controle, akkoord heeft gegeven, wordt de overeenkomst naar beide partijen digitaal verzonden voor (digitale) ondertekening. Een kopie is terug te vinden in ons dossier en is te allen tijde voor u in te zien alsmede overige gegevens van de huurder.

10. Check-in en sleuteloverdracht

Alvorens de check-in en sleuteloverdracht plaats vindt, dient de huurder de borg en de huur van uw woning te hebben overgemaakt naar The Real Estate Company.

Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor de check-in en de overdracht van de sleutels. Hierbij controleren wij de staat van de woning, maken wij een digitaal ‘Check-in rapport’ en noteren wij de meterstanden van het gas, elektriciteit en water. Schade wordt duidelijk vermeld door middel van foto’s en notities in verband met de borg en check-out. Na het, door beide partijen ondertekend rapport, worden de sleutels overgedragen.

11. Beheer

Wie let er op uw woning en waar wordt schade gemeld? Wie draagt hier zorg voor en wie bepaalt welke kosten voor de huurder en welke voor de verhuurder zijn? Wat doet u als er een huurachterstand ontstaat en hoe voorkomt u dit in de toekomst?

Ook kunnen wij het beheer van uw vastgoed uit uw handen nemen. Hiervoor rekenen wij een percentage van 3-5% per maand met een noodlijn die ook ’s-nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar is.

Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Woning verhuren Den Haag? uw #1. partner.

Woning verhuren Den Haag? Ook de verhuur van uw woning kan door The Real Estate Company punctueel en volledig worden afgehandeld. Zorgvuldigheid en optimale zekerheid bij de verhuur van huizen en bedrijfsruimtes kunnen we u daarbij garanderen. Voor het aanbieden van uw woonruimte aan vertrouwde huurders beschikken we over zeer ruime mogelijkheden. Een rendabele woningverhuur en het bereiken van de maximale bezettingsgraad is uiteraard één van onze prioriteiten.

23 jaar ervaring
Groot aanbod expat huurder
Snel schakelen
Persoonlijke service
‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk
No cure – no pay
Ontzorgd: van A tot Z

Verhuurmakelaar Den Haag

Doordat The Real Estate Company al jaren succesvol actief is in het topsegment van de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt, hebben we veel internationale contacten. Multinationals, internationale bedrijven en overheidsinstellingen horen bij onze doelgroep. Het overgrote deel van de expats met werkzaamheden in de regio Den Haag, huren hun woning bij The Real Estate Company. Dat we daarbij zeer succesvol zijn in het samenbrengen van huur en verhuur kunt u persoonlijk ondervinden. Het verhuren van woonruimte is een vak en daarbij is onze ruime ervaring met vastgoed een groot voordeel. Expats kunnen bij ons terecht binnen 24 uur voor turn-key appartementen.

Woning verhuren partners

Woning verhuren

Wilt u uw woning verhuren aan betrouwbare huurders?

Service en optimale dienstverlening bij het verhuren van uw appartement, villa of gezinswoning heeft bij ons makelaarskantoor een hoge prioriteit. Onze specialisatie omvat de verhuur van zowel gemeubileerde en ongemeubileerde woningen in Den Haag en omgeving. Bent u de eigenaar van een woning en wilt u deze voor een korte of juist een lange periode verhuren? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Tijdens een persoonlijk en informatief gesprek kunnen wij u alles vertellen over onze werkwijze en de mogelijkheden voor verhuur van uw woning. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen we u adviseren over een marktconforme huurprijs, degelijke contractvormen en verhuur clausules. Ook kunnen in ons gesprek eventuele veranderingen, die een snelle verhuur van uw woning zullen bevorderen, aan de orde komen. Uiteraard kunt u bij ons ook met al uw vragen over de verhuur van uw woning terecht.

The Real Estate Company volgt een beproefde en succesvolle procedure bij het verhuren van woningen in de regio Den Haag. Aan The Real Estate Company is al geruime tijd het keurmerk Verhuurdersbelangen Nederland toegekend. Dit kwaliteitslabel van de overkoepelende organisatie Verhuurdersbelangen, met ruim tachtig aangesloten en toonaangevende verhuurbedrijven, biedt u een sterke financiële zekerheid. Hiermee bent u verzekerd van hoge kwaliteit huurovereenkomsten en optimale dienstverlening bij het tijdelijk of langdurig verhuren van uw woonruimte.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die we u kunnen bieden bij de verhuur van uw woning in de regio Den Haag? U mag ons bellen voor een persoonlijke kennismaking. The Real Estate Company zet zich in om uw woning op een efficiënte en verantwoorde wijze te verhuren.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Expat verhuur binnen 24 uur

Expat verhuur binnen 24 uur

Klantgerichte verhuurmakelaar

Klantgerichte verhuurmakelaar

Netwerk van internationale instituten

Netwerk van internationale instituten

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Persoonlijk & zorgeloos advies

Persoonlijk & zorgeloos advies.

Woning verhuren op maat in Zuid-Holland

Door langdurige samenwerkingen met bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen beschikt ons makelaarskantoor over een ruime verhuur portefeuille. Door het geselecteerd aanbieden van geschikte woonruimte aan particulieren, ondernemers en specialisten draagt The Real Estate Company bij aan de zakelijke ontwikkeling van Zuid-Holland en Den Haag in het bijzonder. Ons makelaarskantoor wordt, door de regelmatige behoefte aan passende huurwoningen, door expats veelvuldig ingeschakeld. Hierbij speelt onze correcte en persoonlijke instelling tegenover onze cliënten een positieve rol.

Zakelijkheid en persoonlijke aandacht gaan bij The Real Estate Company hand in hand. Een woning bestaat tenslotte niet alleen maar uit bouwmaterialen. Uitstraling, voorzieningen, locatie en interieur spelen een minstens zo belangrijke rol bij de verhuur van woningen. Onze ruime ervaring bij vastgoed verhuur in Den Haag is daarbij een pre. Efficiëntie en toewijding bij het zoeken en aanbieden van passende woonruimte aan onze cliënten is al jaren één van onze belangrijkste bezigheden. In ons woningbestand nemen wij gestoffeerde en gemeubileerde woonruimtes gelijkelijk mee.

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem vandaag contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Den Haag zo makkelijk is als mogelijk.

Optimale zekerheid woningverhuur Den Haag

Wilt u in de regio Den Haag uw woning verhuren? Ook de verhuur van uw woning kan door The Real Estate Company punctueel en volledig worden afgehandeld. Zorgvuldigheid en optimale zekerheid bij de verhuur van huizen en bedrijfsruimtes kunnen we u daarbij garanderen. Voor het aanbieden van uw woonruimte aan vertrouwde huurders beschikken we over zeer ruime mogelijkheden. Een rendabele woningverhuur en het bereiken van de maximale bezettingsgraad is uiteraard één van onze prioriteiten. Spreekt onze doelstelling, visie en werkwijze u aan? Bij het verhuren van vastgoed in Den Haag is The Real Estate Company graag uw betrouwbare en actieve partner.

In Den Haag en de omringende gemeenten hoort het verhuren van woningen aan geselecteerde huurders bij ons vakgebied. Uiteraard beschikken we daarbij over alle noodzakelijke kennis, zowel praktisch als juridisch. Als gerenommeerd makelaarskantoor is het verhuren van appartementen, studio’s en gezinswoningen voor onze medewerkers dagelijks werk. Heeft u een woning die u wilt verhuren, maar ziet u op tegen de bergen werk en de rompslomp die dit met zich meebrengt?

The Real Estate Company neemt bij de verhuur van uw woning de zorg en alle werkzaamheden graag van u over. Vanaf het aanbieden van uw woonruimte voor verhuur, tot aan het afhandelen van al het financiële en technisch beheer, kunt u bij ons onderbrengen. Sterker nog, ook voor kleine of grotere aanpassingen om uw woonruimte optimaal verhuurbaar te maken, mag u bouwen op onze expertise. De volledige afhandeling zoals borgstelling, uitgebreide screenings, huurincasso, in-/uit-checks en huurovereenkomsten bij de verhuur van uw woning zijn bij The Real Estate Company in vertrouwde handen.

Woning verhuren

Screening en selectie woning verhuren

Bij het verhuren van woonruimte gaat u natuurlijk liever niet over één nacht ijs. Begrijpelijk en als verhuurmakelaar zijn we dan ook gespecialiseerd in de screening en selectie van huurders, zoals onder andere de verplichte WwfT en ID scan. Verhuren van woonruimte is op zichzelf al veelomvattend en details zijn daarbij van groot belang. Een goede selectie van potentiële huurders biedt een basis voor succesvolle verhuur. The Real Estate Company neemt dit aspect dan ook uiterst serieus. Onze eisen voor huurders zijn duidelijk en secuur en bestaat uit minimaal 9 checks. The Real Estate Company verhuurt de woonruimtes in ons bestand uitsluitend aan kandidaten die inzicht willen geven in hun persoonlijke achtergrond.

Vanzelfsprekend dienen kandidaat huurders voldoende financiële draagkracht te hebben om de maandelijkse huur te kunnen betalen. Een gedegen screening van toekomstige huurders is bij The Real Estate Company standaard. Door deze scherpe selectie- en screeningsprocedure vooraf te doen, voorkomen we nodeloze teleurstelling en financiële tegenvallers. Bij de door ons aangeboden kandidaat huurders bevinden zich dan ook uitsluitend mensen met een geverifieerde en goede financiële achtergrond.

The Real Estate Company

23 jaar ervaring

Groot aanbod expat huurder

Snel schakelen

Persoonlijke service

‘s-avonds en weekends bezichtigen mogelijk

No cure – no pay

Ontzorgd: van A tot Z

Makkelijk woning onderhoud

Wanneer u een woning van ons huurt is het altijd makkelijk om een onderhoudsmelding te maken. Zo voorkomt u onnodig tijdsverspilling en zijn de zaken goed geregeld. *enkel wanneer wij het beheer uitvoeren.

Woning onderhoud reparatie verzoek

Neem contact op

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 - 763 0408

We zijn op werkdagen open van 10:00 – 19:00.

Succesvol uw woning verhuren in Zuid-Holland

Doordat The Real Estate Company al jaren succesvol actief is in het topsegment van de Zuid-Hollandse vastgoedmarkt, hebben we veel internationale contacten.

Ons werkgebied voor verhuur van woonruimte is niet beperkt tot alleen ons mooie Den Haag. Hoewel we gevestigd zijn in Den Haag omvat ons woningaanbod onder meer Scheveningen, Leiden, Delft en Zoetermeer. Ook in Rotterdam verhuren we regelmatig geschikte woonruimte voor onze cliënten. In geheel Zuid-Holland is The Real Estate Company een uitermate actieve en bekende vastgoedspecialist.

Bij het succesvol verhuren van woonruimte spelen verschillende zaken een rol. The Real Estate Company beschikt hiervoor over een uitgebreid netwerk van specialisten. Een belangrijk deel van onze werkzaamheden is natuurlijk het vinden van geschikte kandidaten voor uw woning. Dat dit niet vanzelf gaat zult u ook wel weten, buiten het verhuurbaar maken van een woning heeft het succesvol en optimaal adverteren van uw woonruimte een grote impact. Wellicht is dit een van de redenen waarom u immers een ervaren verhuurmakelaar in de arm wilt nemen.

Ruime ervaring als verhuurmakelaar

De meer dan 23 jaar vastgoed ervaring van The Real Estate Company biedt u daarbij een positieve start. Meegaan met de actualiteit en moderne verhuur technieken zijn daarbij een must. Misschien heeft u al zelfstandig woningen verhuurd of heeft u al een eerdere ervaring met een verhuurmakelaar? Dan kent u vast al het klappen van de zweep. Heeft u nog weinig ervaring en gaat u voor de eerste keer uw woning verhuren? Bij The Real Estate Company zijn ervaren en onervaren woningbezitters welkom, uw woningverhuur is in vaardige handen. Zullen we de praktijk even met u doornemen?

Om uw woning succesvol te verhuren hebben we om te beginnen goed en duidelijk beeldmateriaal nodig. Wilt u uw woonruimte verhuren, maar beschikt u niet over de juiste foto’s of video’s? Voor het vervaardigen van optimaal beeldmateriaal heeft The Real Estate Company de mogelijkheid om professionele fotografen in te zetten. Foto’s van uw woning zullen door ons worden vervaardigd, indien nodig bewerkt en klaargemaakt worden voor publicatie. Is dit werk eenmaal gedaan dan moeten deze foto’s daarna uiteraard worden gepubliceerd. Voor deze publicaties hebben we de beschikking over een unieke combinatie van diverse kanalen. De bezichtigingen, voorstellen en het huurovereenkomst traject worden geheel door The Real Estate Company geregeld.

Expat verhuur binnen 24 uur

Expat verhuur binnen 24 uur

Klantgerichte verhuurmakelaar

Klantgerichte verhuurmakelaar

Netwerk van internationale instituten

Netwerk van internationale instituten

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Verhuurmakelaar met 23 jaar ervaring

Persoonlijk & zorgeloos advies

Persoonlijk & zorgeloos advies.

Een goede huurder voor uw woning?

Ons doel is altijd om uw woning uitsluitend te adverteren bij de juiste doelgroep. Hiervoor plaatsen we uw woning op meer dan 28 verhuur gerichte websites. Onze internet-presentatie omvat nationale en internationale websites met een groot arsenaal van potentiële huurders. Bovendien sturen we informatie over uw woning persoonlijk door naar de juiste bedrijven, woningzoekenden en expats uit onze bestanden. Ook via de website en sociale mediakanalen van The Real Estate Company wordt uw woning voor verhuur aangeboden. Uit de reacties selecteren we huurders die voldoen aan onze vereisten. De kandidaat huurders ondergaan een voorlopige screening waarna een bezichtiging volgt.

Na deze bezichtiging volgt een uitgebreid gesprek tussen onze medewerkers en de kandidaat huurder. Hierbij komen alle zaken aan de orde die betrekking hebben op een goed verloop van de verhuur. Daarbij komen onder andere het werk, inkomen en gezinssamenstelling van de kandidaat huurder aan bod. Indien er serieus belangstelling is om de woning te huren is uiteraard de intrek datum van belang. We streven ernaar om door middel van een ondertekende intentieverklaring het verhuurtraject van de woning te starten.

Extra controle en duidelijke afspraken woningverhuur Den Haag

Een officieel en bindend bod formulier (intentieverklaring) met alle gegevens van de te verhuren woning wordt opgemaakt en naar de huur kandidaat gestuurd. In dit officiële bod formulier staat alle informatie over de woning zoals huurprijs, periode, meubilering en eventuele extra voorwaarden of voorzieningen. Uiteraard dient de kandidaat huurder alle wettelijk verplichte documentatie aan ons te overleggen. Is het formulier ondertekend en zijn alle gegevens bij ons binnen? Dan worden deze gegevens van de huur kandidaat door ons makelaarskantoor op juistheid gecontroleerd.

Pas nadat alles in orde is bevonden en de huurder volledig is gescreend nemen we contact met u op. The Real Estate Company stuurt alle informatie aan u door, inclusief de ondertekende intentieverklaring. U kunt dan besluiten om deze kandidaat huurder al dan niet te accepteren. Accepteert u de door ons gepresenteerde kandidaat als huurder van uw woning? Dan stellen wij deze huurder hiervan op de hoogte en wordt de uiteindelijke huurovereenkomst door ons opgemaakt.

Woning verhuren met uitgebreide dienstverlening

Uiteraard volgen we bij alle overeenkomsten uw wensen als eigenaar van de woning. Voordat de (digitale) ondertekening plaatsvindt, wordt het uiteindelijke huurcontract nogmaals ter controle naar u opgestuurd. Is alles in orde en is de overeenkomst door beide partijen (digitaal) ondertekend? Dan is uw woning verhuurd. Bent u tevreden met de verhuur van uw woning in de regio Den Haag? Dan zijn wij dit ook. De taak van The Real Estate Company om uw woning te verhuren is uitgevoerd, maar hoeft hierbij zeker niet op te houden. Onze dienstverlening op het gebied van woningverhuur omvat namelijk meerdere en uitgebreide mogelijkheden, onder meer technisch en financieel beheer.

Voor het verhuren van woonruimte in Den Haag is The Real Estate Company de aangewezen tussenpersoon. We bieden u daarbij een uitgebreide dienstverlening, want ook voor het beheren van uw woning in Den Haag of omgeving kunt u gebruik maken van ons makelaarskantoor. Voor een percentage tussen de 3% en 5% per maand heeft u nergens meer omkijken naar. Voor zaken als huurincasso, reparaties, onderhoud en eventuele schade zijn wij, als beheerder van uw vastgoed, altijd bereikbaar. Onze speciale noodlijn voor huurders en verhuurders is 24-7 open. Wilt u meer over weten over het verhuren van uw woning in Zuid-Holland? Neem dan vandaag nog contact met ons op. The Real Estate Company geeft u graag alle informatie over de uitgebreide mogelijkheden bij ons makelaarskantoor in Den Haag.