Calamiteitennummer

Het 24/7 calamiteitennummer mag alleen gebruikt worden in het geval van een serieus bedreigend probleem voor uzelf, medebewoners of het appartement. Het calamiteitennummer is alleen te gebruiken door huurders en clienten van the Real Estate Company m.b.t onze appartementen.

Reden voor contact met het calamiteitennummer zijn een grote lekkage of gas lek die serieuze schade aan het appartement, medebewoners of buren veroorzaakt.

Het calamiteitennummer is niet te gebruiken voor problemen met internet, verwarming of andere niet bedreigende problemen aan huis of persoon.

Misbruik van het noodgevallen nummer kan leiden tot een boete van € 75.

In het geval van brand, levensbedreigende situaties of inbraak belt u direct met 112 voor de brandweer of politie.

Het calamiteitennummer wordt beschikbaar gesteld voor woningen waarvoor TREC het beheer van uitvoert. U zult bij aanvang van de de huurperiode het telefoonnummer ontvangen van de technische dienst.

Bij woningen waarvoor TREC geen beheer van uitvoert kan huurder gebruik maken van ons 24/7 WhatsApp nummer: 06-14719673. Tevens is ons kantoor bereikbaar buiten kantooruren door contact op te nemen met het kantoornummer 070-7630408 en optie 2 te kiezen (deze service is niet gegarandeerd).